Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov vítězí a jde do čela tabulky


Branky


8

Sulkov doma přivítal hostující Křelovice. Křelovice chtěli poprvé venku bodovat, ale ani tentokrát se jim to nepovedlo. Sulkovští toto utkání zvládli v poměru 3:2 a posouvají se tak na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve prospěch hostů

Začátek zápasu se hrál za deště a hřiště bylo hodně podmáčené, což bylo na hře dost znát. Domácí si vytvořili hned v úvodu šanci, ale neproměnili. Naopak šli do vedení Křelovice, kdy v 11. minutě hostující hráč Vladimír Komárek zpoza vápna technickou střelou obstřelil vše, co mu stálo v cestě a nedal brankáři šanci. A hosté zlobili dále, kdy využívali rychlonohého hráče, který dělal domácím starosti. Po jedné takové akci hosté zvýšili na 0:2. O tuto branku se v 21. minutě postaral František Košan. Do poločasu se domácím podařilo snížit na 1:2, kdy Jakub Nevečeřal vystihl rozehrávku křelovické obrany, utekl a nedal brankáři šanci.

Otočení v prospěch domácích

Do druhé půle sulkovští vstoupili s jednou změnou, která přinesla zlepšení hry. Vytvořili si několik šancí a po jedné takové, vyrovnali na 2:2. Daniel Králík přehodil obranu i brankáře. O 5 min později po další pěkné akci domácích, střílel z levé strany Jaroslav Straka a míč propadl do branky. 3:2. Hosté se ke konci zápasu ještě nadechli k závěrečnému tlaku. Na rohy si nabíhal i brankář, ale vyrovnat se jim nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Sulkov
Petr Hejzek: Úvod zápasu nám vůbec nevyšel a po chybách jsme prohrávali 0:2. Kluci se ale nevzdali, ukázali vnitřní sílu a podařilo se jim zápas otočit, za což bych jim chtěl poděkovat. Byl to těžký zápas s těžkým soupeřem na promočeném hřišti.




Sestavy


TJ Sparta Sulkov
L. Kur [-] - K. Batěk [-] , M. Uzel [-] , M. Straka [-] , J. Straka [-] (82. P. Pecháček ml. [-] ) , E. Ramadan [-] (46. J. Mašek [-] ) , J. Nevečeřal [-] , O. Mazur [-] , D. Králík [-] (73. J. Buršík [-] ) , M. Janča [-] , T. Beran [-]

TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - M. Bartoš [-] (77. P. Masák [-] ) , F. Košan [-] (36. J. Eret [-] ) , J. Svítek [-] , M. Krejčí [-] , M. Simet [-] (64. C. Saatmann [-] ) , J. Vacín [-] , V. Komárek [-] , J. Musil [-] , P. Rabada [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 44. M. Janča , 56. D. Králík , 90. L. Kur - 41. J. Musil .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Škoda Pavel - PECHÁČEK Petr (N), HÁJEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Lukáš Neubauer
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích