Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně suverénně vítězí ve Všerubech


Branky


8

Domácí Všeruby doma přivítali hosty z Líní. Hostům z Líní se utkání mimořádně vyvedlo, vítězí tak jasně 7:0 a odváží si tři body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líně využili protiútoky efektivně

Do zápasu lépe vstoupili domácí Všeruby, vytvořili si mírný tlak. Hosté se snažili hrát na protiútoky, a to se jim i dařilo. Už v 6. minutě se z jednoho takového podařilo prosadit Ondřeji Svobodovi. Hned ve 22. minutě se po akci skoro jako přes kopírák podařilo prosadit opět hostujícímu Ondřejovi Svobodovi. Do konce poločasu už se nic významnějšího nestalo a do šaten se tedy šlo za stavu 2:0 pro hosty.

5 gólů hostů ve druhé půli

V druhém poločase se hosté rozstříleli a nasázeli dalších pět branek. O tyto branky se postarali konkrétně Tomáš Aschenbrenner, Karel Knaf, Filip Hodaň a další dvě branky přidal Ondřej Svoboda. Ten tak svůj střelecký účet v tomto zápase zastavil na čísle 4. (V zápise jsou branky minut uvedeny chybně). Hosté z Líní tak s přehledem vítězí a odváží si domů cenné vítězství z domácího hřiště Všerub.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Líně
Milan Šluk: V dnešním zápase vlivem několika absencí jsme nastoupili s 5 dorostencemi v základní sestavě. V prvních 15 minutách nás soupeř tlačil, ale z brejkových situací se nám podařilo vstřelit 2 góly. Zbytek poločasu se odehrával ve středu hřiště. Ve druhém poločase se hra překlopila na naši stranu a převahu jsme gólově využili. Dnes bych pochválil hru 5 dorostenců, kteří odehráli těžké utkaní ráno za dorost a pak zvládli odehrát i utkání za muže.



Sestavy


SK Všeruby
D. Klečka [-] - V. Tyr [-] , S. Pašek [-] , R. Herák [-] , M. Džilič [-] , V. Greiner [-] , T. Vozka [-] , K. Bárta [-] , V. Tyr [-] , V. Hlavatý [-] , V. Široký [-] (46. P. Laštovka [-] )

TJ Baník Líně
P. Hromádka [-] - D. Kunc [-] , K. Knaf [-] , O. Šedivý [-] , O. Svoboda [-] (86. M. Vágner st. [-] ) , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , P. Staškovič [-] , B. Dubský [-] , F. Hodaň [-]

ŽK: 14. R. Herák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MAČÁT Jan - TUREČEK Pavel (N), ZÍTKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Lukáš Neubauer
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů