1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany vyhrávají ve Zbůchu 3:1


Branky


8

Zbůch doma přivítal hostující Nýřany. Zápasy mezi těmito dvěma soupeři bývají často velmi vyostřené, s velkým množstvím soubojů, faulů a hádek. Tento zápas nakonec zvládli lépe hosté z Nýřan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé tři góly hned ze začátku

 

Domácí nezachytili start zápasu a po stejných akcích se hosté prosadili hned třikrát. O branky se postarali Matyáš Prach, Patrik Šteffel a Anar Aliyev. Po dvacáté minutě se ale začal obraz hry vyrovnávat a do poločasu už se pak hrál vyrovnaný fotbal.

 

Domácí přetavili tlak jen v jednu branku

Hned ze začátku měl velkou šanci Anar Aliyev, ale selhal v zakončení. V 54. minutě se povedlo domácím snížit. Po skvělé akci a nádherném zakončení na zadní tyč se prosadil Dominik Hájek. Domácí si vytvářeli šance i nadále, ty ale likvidoval skvělými zákroky hostující brankář Miroslav Rosol. Do konce zápasu se už přes trvalý tlak a množství příležitostí Zbůchu skóre nezměnilo. Rostla již pouze nervozita na straně hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Roman Prokop: Zápas pro nás začal katastrofálně a i přesto, že jsme upozorňovali na začátek zápasu. V 10 minutě, když jsme měli snížit na rozdíl jedné branky, tak prohráváme o tři. Poté se hra vyrovnala. V druhé půli, když snížíme jsou další šance, ale my je jako tradičně neproměníme. Do dalších utkání to chce se líp koncentrovat na zápas a zlepšit koncovku.

TJ Nýřany
Martin Niedermayer: Utkání dvou poločasů. V prvním poločase jsme byli jasně lepší. Hovoří za to i skóre 3:0 v poločase. Ve 46. minutě neproměnil Alyiev stoprocentní šanci. Domácí začali režírovat tempo hry a tempo zápasu. Podařilo se jim jen snížit na konečných 3:1.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - D. Hájek [-] , M. Fořt [-] , J. Kaločai [-] , J. Hrdlička [-] , J. Hrdlička [-] , M. Klečka [-] , P. Kaločai [-] , K. Strejc [-] , T. Bártek [-] , R. Pfeifer [-]

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - M. Routschka [-] , M. Kalibán [-] , M. Prach [-] (90. J. Nejdl [-] ) , D. Routschka [-] , Z. Cink [-] (64. M. Polan [-] ) , P. Šteffel [-] , A. Aliyev [-] , J. Niedermayer [-] , L. Šlégl [-] , J. Strádal [-] (46. J. Šindler [-] )

ŽK: 40. P. Kaločai - 62. Z. Cink .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAREŠKA Ladislav - DAŇHEL Jaroslav (N), ROUTSCHKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Lukáš Neubauer
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích