Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně suverénně vítězí


Branky


12

Domácí Dobříč doma přivítala hostující Líně. Líně chtěli odčinit předchozí prohru, zatímco Dobříč chtěla konečně bodovat. To se jí ale ani na třetí pokus nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli rozhodnuto

Hostující Líně upravili sestavu a hned to bylo na hře znát. Celý zápas dominovali, byli aktivnější atd. První branku se ale podařilo vstřelit domácím. Do vedení je poslal ve 14. minutě Marek Šiška. Hosté ale zvládli odpovědět velmi rychle, když vyrovnal hostující Ondřej Svoboda. Poté přišla ve 30. minutě červená karta pro domácího Tomáše Běhounka. Toto byl klíčový moment pro celý zápas. Hned po chvilce Líně rozhodli. V rozmezí ani ne 2 minut se jim podařilo prosadit hned dvakrát. Trefili se Ondřej Svoboda a Milan Vágner. Do poločase se podařilo Milanu Vágnerovi přidat ještě jednu branku a tak se šlo do kabin za stavu 4:1.

Další tři branky hostů

Během druhé poloviny byl průběh stejný. Hosté tlačili a využívali přesilové hry. Podařilo se jim přidat ještě tři branky. O ty se postarali Ondřej Šedivý, Karel Knaf a Pavel Hromádka. Zkompletovali tak konečný výsledek 1:7. Ani na potřetí tak domácí nebodovali a nachází se na spodku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Jiří Kusák: Třetí zápas jako přes kopírák bohužel si prohráváme zápasy sami během 15 minut. Musíme zlepšit disciplínu a celkové pojetí hry a počkat na douzdravení třech klíčových hráčů věřím, že ještě vstaneme z mrtvých. Líně vyhráli zaslouženě jen mi mrzí, že rozdílem třídy ne-li dvou. Nic nevzdáváme.

TJ Baník Líně
Milan Šluk: Dnes jsme upravili sestavu a na hře to bylo znát. Dostávali jsme se více do šancí. Po vyloučení domácího hráče byla hra už pod naší kontrolou. Dnes bych chtěl pochválit celý tým.



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - L. Baloun [-] - D. Liška [-] , M. Šiška [-] (46. J. Vokáč [-] ) , J. Zavřel [-] (46. M. Kondelík [-] ) , J. Kusák [-] , L. Kříž [-] , J. Kroft [-] , T. Beránek [-] , M. Beránek [-] , T. Běhounek [-]

TJ Baník Líně
F. Hodaň [-] - K. Knaf [-] (61. A. Lobanov [-] ) , A. Salaba [-] , M. Vágner ml. [-] (70. P. Hromádka [-] ) , O. Svoboda [-] , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , L. Toth [-] , O. Šedivý [-] , O. Kryshtal [-] (76. D. Kule [-] ) , T. Šoul [-]

ŽK: 12. T. Běhounek , 24. T. Beránek , 71. M. Kondelík . ČK: 30. T. Běhounek .
Hráči zápasu: O. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škoda Pavel - LEVORA Radek (N), ZÍTKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Šrajber
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích