Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnová si odváží přesvědčivé vítězství


Branky


12

V sobotu v úvodním utkání kola přivítali Kralovice na domácím hřišti hostující Trnovou. Oba týmy měli před tímto zápasem jen jeden bod. Tentokrát vyhráli zkušenosti nad mládím a Trnová bere 3 body po vítězství 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lekce z efektivity

Do zápasu nastoupili odlišné týmy. Na jedné straně domácí mladý tým s věkovým průměrem 26 let. Oproti tomu na druhé straně zkušenější tým s věkovým průměrem 38 let.  Hosty především podržel brankář Jaroslav Finklar a zkušený Michal Chocholatý, který si dirigoval mladší obranu. Hosté dokázali odolávat územní převaze domácího mužstva, i když při nich někdy stálo i štěstí. Těžili z rychlého přechodu do útoku. Tuto přechodovou fázi měli v režii hlavně Pavel Chocholatý a Filip Weber. Ti byli u všech branek hostů. První dvě dokázal vstřelit Pavel Chocholatý. Domácím se podařilo pouze snížit a to dvě minuty před koncem poločasu zásluhou Jana Purkara. Poločas nám tedy skončil za stavu 2:1.

Obraz hry z první půle pokračoval i v druhé

V druhé půli byl průběh úplně stejný jako v té první. V 50. minutě doplnil protiútok z druhé vlny Petr Kráčina, který zavěsil nekompromisní pumelicí. Do konce zápasu se hosté zvládli prosadit ještě dvakrát. Po gólu si připsali Filip Weber a Pavel Chocholatý. Na konci zápasu se podařilo domácím přidat aspoň druhou branku. V 87. minutě se krásnými nůžkami trefil Petr Bulín. Toť vše a zápas nám skončil za stavu 2:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Trnová
Petr Vodička: Do zápasu jsme nastoupili se zkušeným kádrem o věkovém průměru hráčů 38 let, z Kralovic jsme chtěli přivést body, i když bylo zřejmé, že proti výrazně mladšímu soupeři (v základu průměr 26 let) to nebude jednoduché, takže s výsledkem jsme nad očekávání spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - M. Pánek [-] (46. J. Mudra [-] ) , J. Purkar [-] , P. Bulín [-] , P. Vrána [-] , M. Bulín [-] , P. Gažák [-] , D. Běláč [-] , P. Hájek [-] (60. D. Sládek [-] ) , J. Bulín [-] , D. Hyneš [-]

TJ Sokol Trnová
J. Finklar [-] - L. Kučera [-] (63. J. Webr [-] ) , P. Vodička [-] , J. Kříž [-] , R. Šiml [-] (87. F. Švancar [-] ) , P. Kráčina [-] , P. Chocholatý [-] , F. Webr [-] , M. Hauzner [-] , P. Kříž [-] , M. Chocholatý [-]

ŽK: 35. P. Kříž , 52. P. Vodička .
Hráči zápasu: P. Chocholatý .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - BODURKA Jaroslav (N), JINDRA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Šrajber
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích