3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odložené první kolo zvládli lépe hráči z Dolní Bělé


Branky


11. J. Volf , 47. D. Koudela (p.) , 71. L. Pešička - 61. O. Svoboda
8

Ve středu odehráli své odložené utkání prvního kola domácí Dolní Bělá a hostující Líně. Před tímto zápasem měli oba týmy pouze prohru. Nakonec z tohoto souboje vyšli lépe domácí, kteří berou výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jsme viděli jen jeden gól

Domácí udělali oproti prvnímu zápasu pouze 1 změnu. Hosté z Líní nastoupili opět v kombinované sestavě. Hrálo se na velmi špatném terénu a podle toho se odvíjelo i dění na hřišti. Už v jedenácté minutě se ke střele z vápna odhodlal Jan Volf. Jeho střela rozvlnila síť a domácí se ujali vedení 1:0. Po této brance se hosté dostali do hry. Líně si vytvořili mírný tlak a domácí zatlačili. Vytěžili z toho ovšem jen několik rohů, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Do konce poločasu se už nic významnějšího nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Penalta hned 2 minuty po začátku druhé půle

Hned 2 minuty po začátku druhé půle Líně udělali v obraně chybu a vyústilo to až v pokutový kop. Ten s přehledem proměnil hráč s číslem 9 David Koudela. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a byli vidět šance na obou stranách. V 61. minutě se povedlo Líním zásluhou Ondřeje Svobody a jeho krásné střely snížit na 2:1.  Netrvalo dlouho a Bělá si vzala svůj dvougólový náskok zpět. V 71. minutě vstřelil branku Ladislav Pešička. Do konce zápasu se už nic významnějšího nestalo a Bělá si připisuje 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Líně
Milan Šluk: Chybí nám drobet štěstí. Dnes bych pochválil Ondru Svobodu. Drobet mi zaráží, že chodí pískat nováčkové rovnou zápasy mužů, ale s tím asi nic nenaděláme. Zbytečně jsme se nechali některými výroky ovlivnit a tím upadala i naše hra.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Kupka [-] - M. Schneider [-] , J. Volf [-] (85. D. Kalous [-] ) , M. Polák [-] (65. M. Alexi [-] ) , D. Popp [-] , F. Láznička [-] , T. Bušek [-] , J. Koudela [-] , D. Koudela [-] , L. Pešička [-] , L. Pešička [-]

TJ Baník Líně
P. Hromádka [-] - A. Salaba [-] , J. Junk [-] (59. K. Knaf [-] ) , M. Vágner ml. [-] , O. Svoboda [-] , F. Hodaň [-] , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , O. Šedivý [-] , B. Dubský [-] (70. D. Kule [-] ) , T. Šoul [-]

ŽK: 78. D. Koudela , 90. M. Alexi - 60. F. Hodaň .
Hráči zápasu: J. Volf - O. Svoboda .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOŽÍŠEK Lukáš - PECHÁT Jan (N), ZÍTKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Klečka

Expert: Dominik Hájek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích