Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2022 17:30

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bříza nastřílela sedm branek


Branky


8

Zbůch během dohrávky prvního kola doma přivítal Horní Břízu. Vítěz tohoto zápasu mohl jít na prozatímní první místo. Čekal se vyrovnaný zápas, ale nakonec Bříza vyhrála rozdílem třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankové vedení už po poločase

Zápas nám začal velmi vyrovnaně. Pár šancí si vypracoval Zbůch, pár šancí Horní Bříza, ale žádná branka nepadla. V 25. minutě po chybě v obraně hosté utekli a vstřelili úvodní gól zápasu. O ten se postaral Václav Šimice. Hned o minutu později přišla akce skoro přes kopírák a tu proměnil Dominik Reindl. Stejný hráč přidal i branku na 0:3 v 32. minutě. Domácí dostali příležitost v rámci pokutového kopu, který vybojoval Tomáš Bártek. Domácí Jan Hrdlička ale penaltu neproměnil, a tak se šlo do kabin za stavu 0:3.

Rozhodnuto hned na začátku půle

Druhá půle pokračovala ve stejném stylu. Už minutu po začátku druhého poločasu obraně utekl opět Dominik Reindl a zkompletoval tak hattrick. Domácí se snažili tlačit a hosté už jen bránili a hráli na protiútoky. Z nich se dokázali prosadit ještě třikrát, konkrétně Vilém Čechura, Dominik Reindl a Matěj Tvrdík. Hosté si vybojovali také pokutový kop. K němu se postavil brankář Smolák, branku však vysoce přestřelil. V 83. minutě domácí kopali druhou penaltu a tu už brankář Šrajber proměnil. Zápas nám tedy skončil vysokým debaklem 1:7.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Zápas byl do 20 minuty zcela vyrovnaný, poté se nám podařilo z brejku vstřelit branku a od té doby jsme začali hru kontrolovat. Do půle jsme přidali ze stejných situací ještě dvě branky a žádnou jsme díky vynikajícímu výkonu našeho brankáře neinkasovali. Do druhé půle jsme vstoupili stejně tak, jako jsme zakončili půli první, zezadu zodpovědná hra, kdy jsme věděli, že se soupeř musí tlačit dopředu a využívali jsme mezery soupeře, kdy jsme gólově zakončili několik dalších brejků.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - D. Hájek [-] , K. Strejc [-] , J. Hrdlička [-] , M. Klečka [-] , J. Hrdlička [-] , R. Pfeifer [-] , T. Bártek [-] , M. Fořt [-] (61. D. Lorenc [-] ) , V. Koudela [-] (46. J. Zetocha [-] ) , P. Kaločai [-] (68. D. Hrabák [-] )

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - F. Mornštajn [-] (65. V. Kožíšek [-] ) , D. Reindl [-] , V. Šimice [-] (46. M. Tvrdík [-] ) , V. Čechura [-] , V. Zavadil [-] , M. Zavadil [-] , L. Vodrážka [-] , L. Dobrý [-] (62. A. Daníček [-] ) , J. Riedl [-] (46. L. Tegi [-] ) , L. Janka [-]

ŽK: 10. M. Fořt , 70. K. Strejc - 43. J. Riedl , 57. L. Tegi .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: MAČÁT Jan - DAŇHEL Jaroslav (N), FILIP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Dominik Hájek
Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích