3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou nováčků soutěže


Branky


5. P. Mach , 78. J. Hyrát , 79. P. Mach - 10. M. Lakó , 20. M. Ulč , 33. P. Holeš , 76. J. Lakó
8

Tento zápas nám přinesl souboj dvou nováčků soutěže. Všeruby na domácím hřišti přivítali hosty z Heřmanovy Hutě. Hráči Heřmanovy Hutě využili euforie z postupu a i přes vyloučení dokázali uhájit výhru a připsat si 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita hostů přinesla kýžené ovoce

Domácí vstoupili do zápasu velmi vlažně. I přes to se povedlo Všerubům skórovat jako první. Už v páté minutě se prosadil Petr Mach. Po gólu vypadal obraz hry stále stejně. Hosté z Heřmanovy Hutě byli stále aktivnější, více drželi balón a hojně využívali přihrávky za obranu. Díky nimž dokázali otočit nepříznivý výsledek na svoji stranu. Kdy se v 10. minutě trefil Martin Lakó. Po dalších 10 minutách se prosadil Martin Ulč a střelecký účet prvního poločasu uzavřel v 33. minutě Petr Holeš. Do konce prvního poločasu stihl ještě v 42. minutě obdržet žlutou kartu hráč hostů Martin Ulč

Nádech domácích po červené kartě hostů

O poločasové přestávce proběhlo 1 střídání na obou stranách. Do druhé půle vstoupili úplně jiný Všeruby, domácí začali hosty přehrávat a dominovat na míči. Hostům se však podařilo svůj náskok navýšit, díky trefě Jana Lakó (v oficiálním zápise jsou časy uvedeny chybně). Po kontroverzním souboji ve vápně domácích rozhodčí T. Bureš nepískal a nechal hru pokračovat. Hned na to však na půli pískl faul hostujícímu Martinu Ulčovi. Hráči udělil druhou žlutou a následně červenou kartu. Domácí této výhody dokázali využívat a po zbytek zápasu se dostali do tlaku. Díky gólům kapitána Jana Hyráta a již dvougolového střelce Petra Macha se Všerubům povedlo snížit na rozdíl jediné branky. Do konce zápasu si domácí ještě nějaké šance vytvořili, ale skórovat se jim nepovedlo. Tudíž nám zápas skončil za stavu 3:4 a hosté z Heřmanovy Hutě si po postupu připisují první výhru a 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Jiří Balvín: Do zápasu jsme vstoupili vlažně i přesto, že jsme dali první gól. Soupeř nás přehrál svoji aktivitou a pasy za obranu, díky kterým otočil zápas na svoji stranu a v poločase jsme prohrávali 1:3. Po změně stran jsme vystřídali a začali dotahovat výsledek. V druhé půli jsme byli lepší a vypracovali si hodně šanci ale bohužel je neproměnili.

TJ Heřmanova Huť
Németh Benedikt: Terén zde nebyl úplně ideální, místy bylo hodně suché hřiště. Po inkasované gólu se nám povedlo odpovědět a vzít si vedení na svou stranu. Rozhodčí Bureš nepotrestal zjevní a hrůzostrašný faul loktem na M. Lakó. Neudělil kartu a neodpískl ani penaltu. Následně na půlce pískl faul a neoprávněně vyloučil našeho hráče. Za nás mělo přijít upozornění, na druhou žlutou kartu to bylo opravdu málo. Vnímáme to jako jasné pochybení.



Sestavy


SK Všeruby
D. Klečka [-] - A. Pečený [-] , S. Pašek [-] , P. Mach [-] (88. V. Široký [-] ) , J. Hyrát [-] , V. Hlavatý [-] , V. Tyr [-] , V. Greiner [-] (88. J. Balvín [-] ) , L. Černý [-] , K. Bárta [-] (46. V. Tyr [-] ) , T. Vozka [-]

TJ Heřmanova Huť
T. Konvalinka [-] - M. Ulč [-] , M. Šůla [-] (46. M. Urbanczyk [-] ) , V. Mencl [-] , B. Németh [-] (81. T. Duník [-] ) , M. Lakó [-] , D. Hájek [-] (75. M. Muzikář [-] ) , M. Veselovský [-] , P. Holeš [-] , J. Bešta [-] (68. J. Lakó [-] ) , V. Lakó [-]

ŽK: 57. K. Bárta - 42. M. Ulč , 65. B. Németh , 81. V. Lakó . ČK: 75. M. Ulč .
Hráči zápasu: P. Mach - M. Lakó .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - TUREČEK Pavel (N), VÁGNER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Dominik Hájek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích