1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 14:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Kralovicích nám přinesl zatím jedinou remízu soutěže


Branky


8

Kralovice přivítali doma soupeře z nedaleké Žihle. Na obě mužstva tu čekal těžký terén. Oba týmy se s tím však popasovali a bylo to velmi záživné utkání. Nakonec se rozešli smířlivě za stavu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu na obou stranách

V Kralovicích čekal na hráče těžký terén. Kvůli vydatnému dešti bylo hřiště velmi měkké, místami i stála voda. Nicméně podmínky byly pro oba týmy stejné a obě mužstva se s tím museli popasovat. Obě mužstva vstoupila do zápasu aktivně a hra byla vcelku vyrovnaná. Ve 24 minutě se hosté dostali k vápnu soupeře a hráči s číslem 7 Ondřeji Čápkovi se podařilo odcentrovat. Tento centr si nešťasně srazil do brány brankář Kralovic Jakub Houdek. Po tomto gólu už byli více na balonu hráči domácích. V posledních 15 minutách prvního poločasu se jim podařilo dostat soupeře do enormního tlaku. A byli odměněni. V 38 minutě se povedlo hráčům Kralovic krásným pasem překonat pravou stranu hostů a po následném sklepnutí před bránu se prosadil Tomáš Běhounek. Po tomto gólu pokračovali Kralovičtí v přehrávání soupeře, do konce poločasu se ale už nic nestalo.

Výrazná převaha domácích branku nepřinesla

V druhé půli už domácí využili své lepší fyzické i technické připravenosti a prakticky byli na hřišti jen oni. Měli míč na svých kopačkách, byli aktivní, tvořili si velké množství šancí, branku se jim ale vsítit nepodařilo. To i díky skvělému výkonu hostujícího brankáře Jana Hučka. Druhá půle nám tedy žádnou gólovou situaci nepřinesla a tak nám utkání skončilo za stavu 1:1. Můžeme říci, že po průběhu druhé půle spíše Kralovice 2 body ztratily a Žihle si domů odváží cenný bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle
Lukáš Rázek: Musím říci, že pro nás je ten bod zlatý. Soupeř byl výrazně připravenější a lepší. Musím ale všechny kluky z týmu pochválit. Předvedli nádhernou bojovnost a rvaní se o výsledek. Dále musím vyzdvihnout našeho brankáře, který předvedl několik skvělých zákroků.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice B
J. Houdek [-] - M. Pánek [-] , M. Zeman [-] , T. Běhounek [-] , D. Běláč [-] , P. Hájek [-] , D. Hyneš [-] , L. Sládek [-] , P. Bulín [-] , M. Bulín [-] , J. Bulín [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Tiesl [-] (46. J. Šucha [-] ) , D. Kunt [-] (70. J. Skalník [-] ) , O. Čapek [-] , J. Hána [-] , L. Rázek [-] , J. Kubíček [-] , P. Malý [-] , J. Čapek [-] (82. P. Churan [-] ) , L. Meiner [-] , M. Rambousek [-]

Hráči zápasu: J. Huček .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: LANG Josef - KŮSA Martin (N), TRYLČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Dominik Hájek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích