Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec předvedl na své výkony velmi nejistý výkon


Branky


13

Mezi další zápasy 19. kola patříl střet mezi VS Plzeň a Plzencem. Plzenec předvedl jeden z jeho nejhorších výkonů za celou sezónu a i přes jejich výhru hosté nebyli se zápasem spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nejistě ovládli hosté

Hlavní rozhodčí David Hebr odpískal start tohoto střetu a utkání mohlo začít. Plzenec vstoupil do utkání velmi dobře po brance Petra Menšíka už v druhé minutě. Hosté ale nepředváděli výkon na který byli zvyklí a domácím se dařilo čelit jejich náporu. Plzenec ale opětoval palbu v 21. minutě, kdy Martin Pícka poslal svůj klub do vedení 0:2. Laďku nastavil ještě výše Jan Ledvina, který v 36. minutě zajistil vedení Plzence 0:3. Pavel Brejcha poté navýšil v 43. minutě na 0:4 a takto také poločas skončil.

Druhou půli jak skórem, tak výkonem ovládli domácí

Druhá půle začala a domácí přes jejich výkon nevstřelili jediný gól. To se ale změnilo v 66. minutě, kdy Jan Feřstek snížil na 1:4 a dal tak svému klubu naději na vyrovnání. Domácí předváděli velmi působivý výkon a naopak hosté hráli na jejich poměr podprůměrně. Vše potvrdil David Dmitrovič v 80. minutě, kdy snížil na 2:4 a ukázal tak všem klubům v tabulce to, že se i s nekompromisním Plzencem dá hrát kvalitní fotbal. Zápas skončil 2:4, padlo 5 žlutých karet a na stadionu bylo 40 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
VS Plzeň,: Jsme rádi, že se nám povedlo znervóznit Plzenec, který dominuje tabulku.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Odehráli jsme asi náš nejhorší zápas sezóny bez pohybu a chutě. Na tento výkon musíme rychle zapomenout.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
J. Kokoška [-] - F. Mareš [-] , Z. Wočadlo [-] , M. Ryba [-] , F. Roskovec [-] (71. M. Vojta [-] ) - R. Dlabal [-] (36. J. Feřstek [-] ) , P. Masař [-] (56. D. Dmitrovič [-] ) , D. Machala [-] , M. Mařík [-] (71. T. Rohlík [-] ) , M. Lochman [-] , M. Klouda [-] (56. J. Haišman [-] ) -

SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] , J. Vlček [-] , V. Seman [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-] (56. P. Batěk [-] )

ŽK: 67. D. Dmitrovič , 70. D. Machala , 79. M. Vojta - 60. T. Brejcha , 60. V. Brejcha .
Počet diváků: 46. Rozhodčí: HEBR David - ŠMAUS Petr, KRÁL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Miroslav Hauer
Tip experta: výhra hostů

Plzenec jasně přejede domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Plzenec je to samé co Přeštice v pralesu na plzni-jihu,nemají tam co dělat,mají bejt minimálně o třídu výš.to ty kluby co hrají proti nim,to je nemuže ani bavit hrát.