Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Horčička vystřelil Jankovu tři body, na hřišti Struhařova vstřelil hattrick


0

Nedělní derby mezi Struhařovem a Jankovem nabídlo tři góly, ačkoliv průběh zápasu celkově příliš atraktivní nebyl. Důležité však je, že Jankov na hřišti soupeře zvítězil 3:0 a získal do tabulky další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodl první poločas

Struhařov odehrál velmi špatný zápas a během prvního poločasu si nevytvořil jedinou slibnou brankovou příležitost, zatímco již v šesté minutě se na opačné straně prosadil skvělý Horčička a svým gólem prakticky rozhodl o osudu utkání. Ze strany Horčičky to však nebylo ani zdaleka vše. Po čtvrthodině hry unikl domácí obraně, a přestože Pessr jeho první střelu vyrazil, proti jeho následné dorážce už byl bezmocný.

 

Domácí hráči Struhařova se těžko prodírali do šestnáctky soupeře, a tak jim nezbylo nic jiného, než to zkoušet ze střední vzdálenosti, žádná ze střel ale neměla gólové parametry. První poločas tedy vyzněl lépe pro Jankov, který zásluhou dvou gólu Horčičky odcházel do kabin spokojenější, ještě aby ne, když po prvním poločase vedl 2:0 a měl otěže utkání pevně ve svých rukou.

Struhařov oo špatném výkonu zaslouženě prohrál

Po přestávce se fotbalisté Struhařova začali trochu více snažit, zdramatizovat utkání se jim ovšem nepodařilo. Jankov dobře bránil a po jednom skvěle sehraném protiútoku orazítkoval jeden z jeho hráčů břevno, které vzápětí zvonilo i na opačné straně, když se ojedinělou a velmi nebezpečnou střelou prezentoval Folprecht.

 

Až na jednu tyč v podání Folprechta ovšem domácí nepředvedli takřka nic a zaslouženě před svým publikem Jankovu podlehli. V závěr utkání se navíc potřetí v utkání prosadil Horčička, který se po zákroku Pessra opět dostal k dorážce a vyloučenou šancí nepohrdl. Horčička zkompletoval čistý hattrick a vystřel Jankovu na hřišti Struhařova vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jankov
Stanislav Brabenec (trenér): „Po zápase mám velkou radost. Velké díky patří Tomášovi Horčičkovi, který se postaral o všechny góly. Rozhodčí řídil utkání dobře, takže jsme celkově spokojeni."

Sestavy


Struhařov
P. Pessr [-] - M. Dudík [-] (46. M. Kůstka [-] ) , V. Zmek [-] (56. J. Kaňka [-] ) , J. Veselý [-] (46. O. Kocábek [-] ) , S. Shapoval [-] , D. Sysel [-] , P. Koblasa [-] , Z. Pessr [-] , J. Sysel [-] , R. Folprecht [-] , O. Hroch [-]

TJ Sokol Jankov
F. Nerad [-] - M. Uhliar [-] , T. Horčička [-] (87. M. Kratochvíl [-] ) , M. Šimánek [-] (76. J. Kolář [-] ) , P. Skála [-] , T. Balík [-] , J. Říha [-] , M. Peroutka [-] , V. Vrzal [-] , D. Čermák [-] , J. Hameršmíd [-]

ŽK: 52. M. Kůstka - 10. M. Uhliar , 79. T. Balík .
Hráči zápasu: T. Horčička .
Místo: Jiskra Struhařov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čermoch Jakub - VELEBIL Tomáš, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.