L. Stach 18. (vl.)
T. Křen 29.
D. Pešek 63.
J. Holík 75.
4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid nechal všechny body doma


Branky


18. L. Stach (vl.) , 29. T. Křen , 63. D. Pešek , 75. J. Holík - 45. V. Dziadus , 90. L. Stach
10

Mezi další zápasy 16. kola patřil střet Rapidu B a Unionu. Rapidu se podařilo všechny 3 body ze zápasu nechat doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten odešli v lepší náladě hráči Rapidu

Hlavní rozhodčí utkání Ladislav Kvasnička odpískal začátek tohto duelu. Utkání se hrálo ve velké zimě a občas to i připomínalo zimní přípravu. Rapid do utkání vstoupil lépe po vlastním gólu Ladislava Stacha. Rapidu se dařilo hrát kombinačně a další gól, v 29. minutě, vstřelil Tomáš Křen a Rapid B tak vedl 2:0. Před odchodem do kabin ale Valentyn Dziadus zakončil krásnou kombinaci první brankou Unionu. Stav utkání 2:1 ale neodpovídal předvedenému výkonu. Rapid se v první půli vyhrál daleko lépe.

Rapid navýšil a udržel výhru

Druhá půle započala a jasná mise Unionu bylo vyrovnání zápasu či obrat. To jim ale v 63. minutě překazil David Pešek. Ten vstřelil 3. branku domácích a poslal tak Rapid do vedení 3:1. Rapid byl lepších v soubojích a také byl značně důraznější. Union měl také své chvíle, které ale zatím nedokázal proměnit v gól. Jan Holík poté navýšil vedení Rapidu střelou v 75. minutě. Jeho brankou poslal domácí do vedení 4:1. Nešťastný Union se ještě ozval v 90. minutě, kdy Ladislav Stach prostřelil sítě domácích a snížil finální skóre na 4:2. Zápas sledovalo 15 fanoušků, kteří si utkání rozhodně užili.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Utkání hrané na UMT Senco připomínalo spíše lednové přátelské utkání. Hrálo se za velké zimy a silného větru, přesto berou zaslouženě 3 body domácí.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Zápas nám moc nevyšel, Rapid byl rychlejší, důraznější v soubojích a lepší na míči. Když jsme přitlačili a začali vyhrávat souboje, dali jsme gól a měli šance, ale to byly jen krátké úseky hry a tím se takový zápas vyhrát nedá. Rapid byl lepší a vyhrál zaslouženě.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - D. Pešek [-] , J. Holík [-] , P. Kovářík [-] , V. Agapkin [-] , M. Novák [-] , T. Křen [-] , M. Zuna [-] , J. Hlaváč [-] (58. K. Veber [-] ) , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

TJ Union Plzeň
M. Frnka [-] - V. Dziadus [-] (70. O. Cajthaml [-] ) , P. Kutný [-] , O. Jakoubek [-] , A. Pasichnyk [-] , V. Danch [-] , L. Stach [-] , R. Červeňák [-] , J. Jindra [-] , P. Kalaš [-] (70. D. Kryvorot [-] ) , R. Červeňák [-]

Počet diváků: 15. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - SCHINGLER Milan, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Matěj Fikrle
Tip experta: výhra domácích

Kvalitní zápas. Myslím, že rozhodne jedna branka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů