Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka pokračuje na vítězné vlně!


10

Dalším zápasem 16. kola bylo střetnutí Košutky B s Letnou. Košutce se podařilo navázat na vítěznou vlnu a na jaře potvrzují velké zlepšení kvality.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napínavá první půle skončila lépe pro domácí

Hlavní arbitr utkání Vojtěch Měřička odpískal začátek tohoto zápasu. Do zápasu lépe vstoupili hosté, ale nepodařilo se jim vstřelit branku. V 19. minutě to ale napravil Vít Skalský, který svým gólem poslal Letnou do vedení 0:1. To se ale Košutce nelíbilo a podařilo se, aby se Košutka vrátila do zápasu a dokázala vstřelit první gól. O to se postaral V 39. minutě mladý Tomáš Pečenka, který svojí brankou srovnal stav utkání na 1:1. Jaroslav Blažejovský potom otočil stav v 44. minutě, kdy jeho brankou poslal Košutku do vedení. Stav po první půli tedy činil 2:1.

Košutka poklidně nechala všechny body doma

Košutka si hned od 2. půle převzala otěže utkání. V 67. minutě toto potvrdil Jaroslav Blažejovský, který svojí druhou brankou poslal Košutku do dvoubrankového vedení 3:1. Následně Dominik Adam vstřelil další branku a postaral se tak o konečný stav 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Do utkání aktivněji vstoupili hosté, kteří nás svým důrazem a pohybem v začátku zápasu přehrávali a svoji převahu přetavili i ve vedoucí gól. Nám se však ještě v prvním poločase podařilo ve hře soupeři vyrovnat a postupně získávat herní převahu.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná, trenér: Hráli jsme s dorostenci. Nechci se vyjadřovat k tomuto zápasu.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - J. Blažejovský [-] , L. Kovařík [-] (76. V. Sirotek [-] ) , T. Pečenka [-] , S. Tázler [-] , J. Lhoták [-] , P. Sobotka [-] (54. D. Adam [-] ) , J. Škovran [-] , D. Král [-] , M. Vokáč [-] , F. Řežábek [-] (81. M. Langmajer [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná
M. Stenzel [-] - P. Kraft [-] (66. Š. Brožek [-] ) , J. Trombik [-] (66. D. Kozlík [-] ) , D. Sýkora [-] , V. Skalský [-] , L. Zeman [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , D. Vacek [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-]

ŽK: 2. S. Tázler , 70. L. Kovařík , 80. D. Král - 80. D. Vacek . ČK: 71. P. Domin .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - KARÁSEK Adam, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Matěj Fikrle
Tip experta: výhra hostů

Tvrdý zápas, rozhodnou protiútoky. Věřím ale Letné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů