Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec potvrzuje nudnou roli favorita


Branky


14. V. Brejcha , 35. J. Ledvina , 40. V. Seman , 43. J. Vlček , 62. J. Vlček , 81. P. Brejcha , 82. T. Pata
10

Plzenec nenechal Litické hráče odvézt ani bod. Potvrzuje se, že v této soutěží doopravdy není kádr, který by ho dokázal pozlobit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas mluví za vše

Milan Schingler, hlavní sudí utkání, odpískal začátek. Plzenec už od začátku potvrdil roli jasného favorita a smršť branek začala už v 14. minutě, kdy Vladimír Brejcha vstřelil branku na 1:0. O další branku se v 35. minutě postaral Jan Ledvina, který ukázal, že Plzenec povede otěže zápasu dál. Dále v 40. minutě vstřelil Vojtěch Seman na 3:0. Před odchodem do kabin ještě Jan Vlček vstřelil čtvrtý gól Plzence a v podstatě tak rozhodl utkání. Po první půli byl tedy stav 4:0.

Plzenec si v klidu nechal body doma

V druhé půli se v podstatě nemělo o co hrát. Plzenec chtěl jen navýšit debakl Litic. Janu Vlčkovi se povedlo v 62. minutě vstřelit svůj druhý gól a postaral se o skóre 5:0. Na to v 81. minutě navázal Pavel Brejcha, který uklidnil svoji branku hráče Litic. O poslední branku se minutu na to postaral Tomáš Pata, který svou střelou potvrdil jasnou výhru Plzence. Konečný stav zápasu činil skóre 7:0.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Bohužel i tento zápas naznačil, že pro nás je tento rok zbytečnou ztrátou času. Je mi líto soupeřů, pro které je 7:0 vlastně vítězství. Věřím, že ještě zažiju alespoň soupeře, který bude chtít vsítit alespoň jednu branku. Tohle není důstojné.

TJ Plzeň-Litice
Václav Vacek, trenér: Plzenec do této soutěže nepatří, nevím, že pořád říkají, že čekali těžší zápasy. Oni mají kádr minimálně na A třídu, to tady nikdo v soutěži nemá, budeme všichni rádi, až půjdou dál.



Sestavy


SK Starý Plzenec
S. Med [-] - J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] , J. Vlček [-] , V. Seman [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - T. Turek [-] , J. Horn [-] , A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] , V. Liška [-] , L. Fořt [-] , P. Jareš [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 55. R. Vávro - 26. V. Liška , 53. J. Horn , 55. P. Jareš , 65. T. Voves .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - DUŠEK Tomáš, DOLEŽAL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Matěj Fikrle
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra domácích. Opět potvrdí dominanci.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích