M. Vojta 31.
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 18:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas ovládli kvalitnější hosté


Branky


31. M. Vojta - 4. M. Bečaver , 36. Z. Paul , 47. M. Bečaver , 62. Z. Paul
9

Kvalitní zýpas, který odjezdili oba týmy na maximální kapacitu. Zajímavý zápas nejen gólově, ale i výkonem obou kádrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota šla do kabin s vedením

Hlavní rozhodčí Ladislav Kvasnička odpískal začátek tohoto utkání, které mělo jasného favorita. Oba kádry do zápasu ale překvapivě vstoupili velmi aktivně. Šance, které byli na obou stranách se často nedařilo proměňovat. První do zápasu gólově vstoupili hráči Lhoty B. Martin Bečaver už ve 4. minutě dostal míč do branky soupeře. Domácí ale gólově odpověděli. V 31. minutě Marek Vojta dal gól a srovnal skóre. Hosté ale před odchodem do kabin skórovali ještě jednou a Zdeněk Paul přelil skóre na stranu hostů. První poločas tedy skončíl 1:2.

Hosté gólově potvrdili svou výhru

Po první půli domáci překvapivě otevřeli svou hru a dokázali si utvořit několik šancí. Žádnou se jim ale nepovedlo proměnit. Jednu takovou šanci také zastavilo břevno hostujícího brankáře Miroslava Šoltyse. Hosté se ale dokázali prosadit ještě dvakrát a Zdeněk Paul a Bečaver Martin přidali další dva góly. Hostům se tedy podařilo ukončit toto zajímavé utnání skórem 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Pavel Kůrka, trenér: Po první půlce jsme hru otevřeli, dokázali jsme si několik příležitostí vytvořit, ale všechny střely mířily mimo bránu a jedna trefila břevno. Soupeř se poté prosadil a my nedokázali reagovat.

TJ Sokol Lhota B
Martin Varga, trenér: Utkání bylo kvalitní na obou stranách. I soupeř si dokázal utvořit několik zajímavých šancí, my jsme ale byli lepším týmem a dokázali šance proměňovat.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
J. Kokoška [-] - M. Novák [-] , F. Roskovec [-] , D. Štec [-] , Z. Wočadlo [-] - M. Pytlík [-] (81. D. Machala [-] ) , J. Feřstek [-] , M. Vojta [-] (46. M. Klouda [-] ) , M. Lochman [-] (67. J. Haišman [-] ) , V. Kastl [-] - D. Dmitrovič [-] (67. L. Samec [-] )

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , M. Karlík [-] , M. Varga [-] , J. Langer [-] , L. Novák [-] , M. Cink [-] (73. D. Nguyen [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Bečaver [-] (85. L. Martínek [-] ) , L. Nejdl [-] , V. Bartovanec [-] (76. P. Dostal [-] )

ŽK: 52. D. Dmitrovič - 48. J. Langer , 60. L. Novák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - KRAUS Jan, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Pata
Tip experta: remíza

Padne remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích