0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 18:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná si s jistotou odvezla 3 body z Černic!


Branky


19. V. Skalský , 43. M. Rampa (p.) , 78. L. Zeman , 85. M. Šampalík
9

Černice B a Letná jsou dva týmy, které jsou v tabulce velmi vyrovnané, jejich souboj zvládla lépe Letná, která si po zajímavém zápase ovezla 3 body domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná nastavila pochod hry

Havní rozhodčí utkání Lukáš Svoboda odpískal začátek tohoto papírově napínavého duelu. Ze začátku hru jednoznačně lépe ovládala a nastavovala Letná, které se podařilo 18 minut od začátku utkání skórovat. Konkrétně Vít Skalský poslal Letnou do vedení 0:1 v 19. minutě zápasu. Letná ukazovala svou kvalitu a dále vedla tempo hry. Na obou stranách jsme se mohli dočkat velkého množství neproměněných šancí, které oba týmy stáli branky, které by se jim hodili. Vše naznačovalo tomu, že se v tomto skóre první poločas ukončí, to ale vyvrátil Maxim Rampa, který v 43. minutě proměnil pokutový kop. Letná tedy vedla 0:2 a při odchodu do kabin byla určitě spokojená.

Letná ovládla chod zápasu

Černice do druhé půle vstoupili značně hůře. Přestali být aktivnější v soubojích a hrát víc v tempu. Jejich tým se nedočkal žádné snižovací branky, která by je nakopla do zápasu a dala jim motivaci k vítězství. Naopak v 78. minutě se Lukáši Zemanovi povedlo prostřelit míč do branky Dominika Balouna a postaral se o to, aby Letná vedla 0:3. Tato událost určitě srazila Černické hráče na dno. Konec zápasu se dohrával v průměrném tempu z obou stran a v 85. mintě vítězství Letenštích potvrdil Martin Šampalík, který svou střelou pojistil vítězství Letné ve skóre 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Nastoupili jsme v provizorní sestavě a podle toho hra vypadala. Pocity z toho dobré nemám.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná: Vyrovnaná prví půle ve druhém poločase lepší hosté. Zasloužené vítězství Letné.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
D. Baloun [-] - O. Marušinec [-] , D. Oncea [-] , K. Kuncl [-] (70. J. Hlaváč [-] ) , P. Mastný [-] , T. Cihla [-] , V. Motlík [-] (60. D. Kopa [-] ) , T. Engl [-] , J. Šíp [-] , O. Šupina [-] , V. Filip [-] (70. K. Kaňák [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] (33. M. Stenzel [-] ) - D. Máj [-] (85. J. Diviš [-] ) , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] (72. L. Zeman [-] ) , V. Skalský [-] , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] (85. D. Sýkora [-] ) , D. Vacek [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 42. D. Baloun , 46. T. Engl , 62. T. Cihla , 78. D. Kopa - 66. V. Skalský .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - KRŇOUL Štěpán, EHM Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Pata
Tip experta: výhra hostů

Hosté vyhrají a zvládnou tento duel a posunou se výše.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích