Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:4
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vestec si vyšlápl na Teplýšovice, hosté venku vstřelili čtyři góly


Branky


0

Fotbalisté Vestce zavítali v desátém kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D na hřiště Teplýšovic, kde po velmi dobrém výkonu zvítězili 4:1. Utkání však nedochytal brankář Martin Bašta, který utrpěl zlomeninu ruky a musel být převezen do nemocnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáře Martina Baštu postilo vážně zranění

Hostující fotbalisté vstoupili do zápasu skvěle a po několika minutách si vytvořili územní převahu, kterou přetavil po dvaceti minutách v úvodní gól střetnutí Novotný. Vedení hostů ovšem netrvalo dlouho a za deset minut bylo vyrovnáno, když se parádní střelou z volného přímého kopu prosadil Nerad. Utkání poté bylo na dvacet minut přerušeno.

 

Brankář Martin Bašta se při zákroku dostal do kontaktu s tyčí a kvůli zlomenině ruky musel hřiště opustit. Petr Chomát se na to nemohl dívat a netrpělivě čekal příjezd záchranky, která odvezla Baštu do nemocnice, kde se podrobil podrobnému lékařskému vyšetření. Hráči Vestce si po dlouhém přerušení hry alespoň částečně zpravili chuť a přišli na jiné myšlenky, když se po rozehrání standardní situace prosadil hlavou Matysík a vrátil hostům zpět ztracené vedení.

Teplýšovice po přestávce další gól vstřelit nedokázaly

Vestec po celou dobu zápasu na hřišti dominoval a domácí Teplýšovice s žádnou vylouženou brankovou příležitost nevytvořily, přestože po přestávce usilovaly o vyrovnání. Dalších branek se přítomní diváci dočkali během závěrečné čtvrthodiny, když se po rychlých protiútocích nejprve v 77. minutě prosadil Kucharik a devět minut před koncem Chaloupka, který upravil skóre zápasu na konečných 4:1.

 

Vestec byl ve všech směrech lepší, prezentoval se skvělým nasazením, bojovností, rychlostí a celkově fotbalovostí, čím potvrdil, že má výborný tým. První dva góly padly po standardních situacích a další dva po rychlých protiútocích. Svým svěřencům nic nevyčítám, Vestec byl jednoznačně lepším týmem a po zásluze zvítězil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplýšovice
Petr Chomát (trenér): „Vestec byl ve všech směrech lepší, prezentoval se skvělým nasazením, bojovností, rychlostí a celkově fotbalovostí, čím potvrdil, že má výborný tým. První dva góly padly po standardních situacích a další dva po rychlých protiútocích. Svým svěřencům nic nevyčítám, Vestec byl jednoznačně lepším týmem a po zásluze zvítězil."


Sestavy


TJ Sokol Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] (86. T. Rosenvald [-] ) , P. Breburda [-] (69. P. Mládek [-] ) , J. Nerad [-] , D. Podhorský [-] , M. Podhorský [-] , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] (60. Š. Průcha [-] ) , J. Kubálek [-]

TJ Viktoria Vestec
M. Bašta [-] (30. P. Tůma [-] ) - J. Kolačný [-] , R. Matysík [-] , M. Janů [-] , J. Novotný [-] , M. Trmal [-] (71. M. Kucharik [-] ) , D. Franc [-] , M. Stráňava [-] , M. Chaloupka [-] , M. Dufek [-] (42. M. Novák [-] ) , O. Penc [-]

ŽK: 34. M. Dufek , 53. R. Matysík .
Místo: TJ Teplýšovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stádník Vladimír - SVOBODA Richard, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.