O. Hnát 87.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zvole si vyšlápla na lídra tabulky, Divišov odjel domů s prázdnou


Branky


87. O. Hnát
0

Fotbalisté vedoucího Divišova zavítali v 11. kole Fair Credit 1.B třídy skupiny D na hřiště Zvole, kde až do samotného závěru trval bezbrankový stav a vypadalo to, že si oba týmy body rozdělí, jenže tři minuty před koncem strhl vedení na stranu domácího týmu Ondřej Hnát, který vystřelil Zvole výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních pětačtyřicet minut nabídlo podprůměrný fotbal

 

Střetnutí mezi Zvolí a vedoucím Divišovem od úvodních minut přinášel velké množství osobních soubojů a hra se odehrávala převážně uprostřed hrací plochy. Oba týmy se snažily prodrat k šestnáctce soupeře, jenže jejich útočné akce zastavovaly nepřesné přihrávky. Fanoušci se tak během úvodního poločasu gólu nedočkali, natož nějaké větší gólové příležitosti.

Po přestávce se obrázek hry změnil a k vidění byly šance

Divišov vstoupil do druhého poločasu s velkým odhodláním a snažil se o vstřelení úvodního gólu zápasu, který by s největší pravděpodobností byl také vítězný. Čtvrthodiny před koncem utkání měl na kopačce obrovskou šanci Petra Campodonico, který se ocitl tváří v tvář brankáři Kučerovi, jenže jeho následná střela gólem neskončila.

 

V samotném závěru utkání mohl udeřit Zdeněk Pekárek, jenže po rychlé sehraném protiútoku mu nevyšel pověstný a proklínaný první dotek s míčem a z nadějné příležitosti nakonec byla střela, která postrádala razanci a brankář Kučera si s ní hravě poradil. Divišov nedokázal proměnit dvě slibné šance a v posledních okamžicích utkání za to tvrdě pykal.

 

Zvole si toho během zápasu příliš mnoho nevytvořila, ale nakonec ji to vůbec vadit nemuselo. Domácí fotbalisté rozehráli v sedmaosmdesáté minutě po pravé straně hřiště dobrou útočnou akci a po centru do pokutového území se přesnou střelou prosadil Ondřej Hnát, který po skvělém náběhu zakončil akci přesnou ránou k tyči a vystřelil Zvole cenné vítězství 1:0.



Sestavy


TJ Sokol Zvole
M. Kučera [-] - M. Skalický [-] - M. Štáfek [-] , P. Buriánek [-] (90. M. Tomanec [-] ) , O. Hnát [-] , P. Gabriel [-] , J. Maláček [-] , T. Tolar [-] , J. Malý [-] (54. D. Vnuk [-] ) , M. Hrachovec [-] , J. Hala [-]

TJ JAWA Divišov
J. Hanuš [-] - L. Hronek [-] (55. L. Janovský [-] ) , M. Hanuš [-] , L. Svoboda [-] (53. Z. Pekárek [-] ) , P. Campodonico [-] , M. Lehán [-] , J. Vondrák [-] , M. Vávra [-] , Z. Janovský [-] , J. Jíša [-] , M. Hanuš [-]

ŽK: 87. O. Hnát , 90. J. Maláček .
Hráči zápasu: O. Hnát .
Místo: TJ Zvole. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nepovím František - KUBEČKA Jakub, ŠAFRÁNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.