Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě žluté karty a spravedlivá remíza


Branky


8

Férové utkání Hradiště proti Košutce zakončené remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se odcházelo s tradiční remízou

V začátku utkání měli domácí dobré příležitosti, díky zákrokům hostujícího gólmana Šatry ale neuspěli. Hosty poslal do vedení ve 23. minutě Chládek, domácí ale neotáleli a do konce poločasu se jim povedlo skóre vyrovnat. Žlutou kartu dostal Janoušek za hostující Košutku. Do kabin se odcházelo s již častou remízou. 

I přes snahu obou týmů byl zápas ukončen vyrovnaným skórem

Druhý poločas odstartoval s náporem hostů, kteří získali hned v 50. minutě branku, zásluhou Trnky. Hned v 51. minutě ale dostal Chládek žlutou kartu. Díky vydařenému trestnému kopu od Němečka v 67. minutě domácí výsledek hry srovnali, do konce už se ale nezadařilo ani jednomu týmu, i přes šance pro vstřelení do branky. Zápas tedy skončil remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart: "V domácím utkání s béčkem Košutky jsme potřebovali bodovat. Úvod utkání se nám celkem povedl a měli jsme velmi dobré příležitosti. Hosty podržel výbornými zákroky gólman Šatra. Košutku pak po mojí chybě poslal do vedení Chládek. Do poločasu se nám ale podařilo vyrovnat. Druhý poločas začala náporem Košutka, který vyvrcholil nastřeleným břevnem. Z následného rohu se hosté znovu dostali do vedení. I na to jsme však našli odpověď po krásně trefeném trestném kopu Jirkou Němečkem. Bohužel máme problémy dotáhnout slibně rozjeté akce. Chtěli jsme vyhrát, ale dle průběhu si myslím, že remíza je spravedlivá."




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - J. Němeček st. [-] , O. Pytlík [-] , H. Vladimír [-] (83. M. Hausner [-] ) , M. Valeček [-] - A. Luzhetskyi [-] , J. Soukup [-] (62. J. Ženíšek [-] ) , D. Oncea [-] , M. Furár [-] , V. Pikhart [-] - T. Beránek [-] -

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - V. Vránek [-] , R. Sosnovec [-] , O. Sotona [-] , M. Jaroušek [-] , F. Řežábek [-] , J. Lhoták [-] , A. Chládek [-] (72. J. Prokeš [-] ) , R. Holý [-] (46. M. Trnka [-] ) , T. Pečenka [-] , V. Sirotek [-]

ŽK: 32. M. Jaroušek , 51. A. Chládek .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - HODAŇ Zbyšek, KARÁSEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích