Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:3
(0:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kondrac v okresním derby neuspěla, Teplýšovice získaly povinné tři body


Branky


0

Kondraci podzimní část vůbec nevychází a nachází se čtyřmi body na posledním místě tabulky Fair Credit 1.B třídy. Nový impulz a lepší výsledky mohlo přinést okresní derby proti Teplýšovicím, jenže se tak nedostalo. Hosté zvítězili zásluhou skvělého výkonu Davida Podhorského 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Kondraci dvakrát zazvonila branková konstrukce

Teplýšovice byly od úvodních minut okresního derby lepším týmem a díky skvělému držení míče si vytvořily území převahu. Hosté se vrhali do útoků ve větším počtu hráčů a obranu soupeře přečíslovali, jenže následné útoky většinou zastavovaly nepřesné finální přihrávky, zatímco Kondrac spoléhala především na rychlé protiútoky.


Úvodní gól zápasu vstřelily Teplýšovice, když se po chybě domácí obrany prosadil Pavel Breburda, který využil skvělé přihrávky Krále a uklidil míč do prázdné brány. Hosté mohli své vedení v závěru prvního poločasu navýšit, střela Miroslava Podhorského ovšem orazítkovala pouze tyč, což se na opačné straně povedlo také Pavlu Chomátovi.

Nasazení Kondrace na pozitivní výsledek nestačilo

Fotbalisté Kondrace vstoupili do druhého poločasu s touhou s nepříznivým vývojem něco udělat a vytvořili si velký tlak, jenže gól paradoxně padl na opačné straně hřiště, když se do samostatného úniku dostal David Podhorský a brankářovi Císařovi nedal tváří v tvář žádnou šanci. Na další góly se čekalo až do samotného závěru utkání.

 

Závěrečné minuty utkání přinesly vyrovnanou hru a po jednom gólu na obou stranách. Jako první skóroval osmnáct minut před koncem David Podhorský, který vstřelil svůj druhý gól střetnutí a završil tak svůj skvělý výkon, zatímco v poslední minutě utkání vstřelil alespoň čestný úspěch domácí Kondrace Petr Pavelka, který se prosadil nádhernou střelou z volného přímého kopu.



Ohlasy k zápasu


Kondrac
Jiří Janouš ml. (trenér): „Výkon našeho týmu ovlivnila absence několika hráčů, které jsme nedokázali právoplatně nahradit. S výkonem v prvním poločase nejsem vůbec spojený, chyběl nám pohyb a také důraz v osobních soubojích. Ve druhém poločase jsme hráli hru, kterou jsem od svých svěřenců očekával a měli šance. Jenže z rychlého protiútoku vstřelily Teplýšovice druhý gól a bylo vymalováno."


Sestavy


Kondrac
Z. Císař [-] - F. Tichý [-] , F. Sedláček [-] - P. Pavelka [-] , J. Žirovnický [-] , J. Ngo [-] - M. Chomát [-] (80. J. Karmazín [-] ) - J. Pohorský [-] , P. Šanda [-] , M. Šanda [-] (68. M. Brůna [-] ) , D. Kubát [-]

TJ Sokol Teplýšovice
J. Měsíček [-] - P. Chomát [-] , Z. Pejša [-] (82. Š. Průcha [-] ) , P. Breburda [-] (73. T. Rosenvald [-] ) , J. Nerad [-] , D. Podhorský [-] , M. Podhorský [-] , J. Dřízal [-] , D. Král [-] , M. Ottl [-] , J. Kubálek [-]

ŽK: 16. P. Pavelka , 56. J. Ngo - 66. M. Podhorský , 90. P. Chomát .
Hráči zápasu: D. Podhorský .
Místo: TJ Kondrac. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - LAFEK David, KOČÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.