Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnané první půli přišla gólová smršť Staré Role


Branky


6. D. Vysekal , 18. M. Hejl , 46. M. Götz , 50. V. Novotný , 59. V. Novotný , 66. M. Hejl , 72. M. Sikora , 82. Z. Adam - 13. D. Almiashev , 41. N. Kalynych , 88. M. Petr
7

Po prvním poločase to vypadalo na velmi vyrovnaný zápas a na napínavou druhou půli. Opak byl pravdou a Stará Role ve druhém dějství uštědřila Božíčanům šest kousků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru - dolů

Na první gól nemusela padesátka přihlížejících diváků dlouho čekat, jelikož se hned v 6. minutě utkání prosadil domácí Vysekal a poslal Starou Roli do brzkého vedení.

 

Božíčanská odpověď na sebe však nenechala dlouho čekat, když se ve 13. minutě trefil Almiashev a vyrovnal stav zápasu na 1:1. Domácí se po obdržené brance okamžitě začali tlačit více do útoku a o pět minut později se povedlo vstřelit branku domácímu Hejlovi a Stará Role opět vedla.

 

Poté se hrál fotbal nahoru - dolů, šance střídala šanci, ale k vážnějším ohrožením branky nedošlo.

 

Až ve 41. minutě se dostal do výborné šance Kalynych a dokázal ji gólově využít. Do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu 2:2.

Gólová nadílka pro Božíčany

Do druhé půle domácí vletěli s jasným cílem - dát rychle gól. To se jim podařilo hned v první minutě druhého dějství, kdy se dostal do šance Götz a domácí šli opět do vedení.

 

Poté hned dvěmi trefami v 50. a 59. minutě zvyšoval Novotný a hosté odešli fyzicky i psychicky. Božíčany přestaly chtít hrát a spíše vyhlížely konec utkání.

 

V 66. přidal svou druhou branku v utkání Hejl, v 72. minutě zvýšil už na 7:2 Sikora a v 82. minutě přidal na 8:2 Adam.

 

Tečku za celým utkáním však napsal hostující Petr, který korigoval na konečných 8:3.



Ohlasy k zápasu



SK Božíčany
Michal Zásněta, brankář: "První poločas byl vyrovnaný, ale dnes to rozhodla druhá půle. Hráli jsme špatně, velmi jsme chybovali a nechtělo se nám běhat. Z našeho týmu mohu vyzdvihnout výkon Jakuba Kubánka, který z pozice pravého obránce byl velmi nebezpečný směrem do útoku. Soupeři gratuluji k vítězství, které bylo za druhou půli naprosto zasloužené. Zároveň bych chtěl z domácích vyzdvihnout Lehečku, který si výborně dirigoval obranu a ve svém věku odehrál skvělé utkání."



Sestavy


TJ DDM Stará Role
R. Novotný [-] - D. Buřič [-] , M. Šebek [-] (72. Z. Adam [-] ) , P. Belický [-] , T. Hejl [-] , D. Vysekal [-] , L. Hraba [-] , M. Holub [-] (64. M. Sikora [-] ) , J. Lehečka [-] , M. Götz [-] , M. Hejl [-]

SK Božíčany
D. Almiashev [-] - J. Čižmár [-] , M. Hůlka [-] , M. Petr [-] , J. Mládenec [-] (59. J. Stehno [-] ) , P. Mičuda [-] (11. P. Melichar [-] ) , N. Kalynych [-] , M. Kubánek [-] , M. Škuliba [-] , V. Nitsch [-] , J. Kubánek [-]

ŽK: 70. M. Kubánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sakáč Jan - BELICKÝ Karel (N), RUBÁŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radek Debellis

Expert: Martin Michalec
Tip experta: výhra domácích

Tady čekám jasnou záležitost, Stará Role má velice kvalitní a zkušené mužstvo. Zato Božičany jsou na tom podobně jako Vojkovice, dokážou sice překvapit favorita, ale své zápasy spíše nezvládají. Stará Role vyhraje bez větších potíží.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích