2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 14:00

13.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štědrá se svou střeleckou nemohoucností sama připravila o body. S Hroznětínem pouze remizovala.


Branky


7

Fotbalové moudro "Nedáš, dostaneš!" se dnes projevilo při zápase Štědré a hroznětínské rezervy. Domácí byli aktivnější, měli více gólových příležitostí, ale chyběla jim efektivita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Do utkání lépe vstoupili hosté, když v 5. minutě došlo k nedorozumění v obraně Štědré a špatné malé domů, kterou nezvládl domácí brankář Pánek zkrotit a byl z toho kuriózní vlastenec.

 

Domácí však měli více ze hry, více drželi balón a lépe kombinovali. Z toho pramenilo několik šancí, při kterých musel být v pozoru gólman Mičkanin. Poprvé vyzkoušel jeho pozornost Kováč, který svůj lob nasměroval těsně vedle levé tyče. O několik minut později zkusil otestovat z 25ti metrů brankáře Karnoll, ale Mičkanin jeho střelu pohotově vytáhl na horní tyč brankové konstrukce.

 

Ve 36. minutě došlo ke zranění stopera domácích, a tak přišlo na řadu vynucené střídání a překopání formace domácích.

 

Ve 40. minutě Štědrá využila nepřesnou přihrávku hroznětínského středopolaře a po výborné přihrávce za obranu od Karnolla se dostal ke střele Vitner, který se nemýlil a vyrovnal na 1:1. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Štěderské pálení šancí

Po poločasové přestávce domácí na Hroznětín vletěli a ihned se dostávali do šancí. Po levé straně hřiště se prosmýkl Debellis, který se dostal do velkého vápna, ale z ostrého úhlu branku minul.

 

V 50. minutě se po autovém vhazování dostal k balónu Vojík, který poslal do šestnáctky přetažený centr na Vitnera, který sklepl pod sebe na Debellise a ten už měl jednoduchou úlohu a hlavou překonal hostujícího brankáře. 

 

Domácí se zdáli při chuti a vypracovávali si další gólové příležitosti. Po krásné kombinaci Debellise a Kováče se druhý jmenovaný dostal ke střele z malého vápna, ale nabídnutou šanci trestuhodně zahodil a překopl branku. O pár minut později se po špatné rozehrávce hostů řítila trojice útočících hráčů na branku, ale Karnoll o pár centimetrů minul pravou tyč.

 

Posledních dvacet minut však patřilo hostům, kteří stupňovali tlak a hnali se za vyrovnáním, kterého se v 79. minutě dočkali, když se po rohovém kopu ve vápně nejlépe zorientoval Eret a srovnal stav na 2:2. Tímto výsledkem zápas skončil a oba týmy si dnešního utkání odnášejí bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štědrá
Lukáš Vitner, záložník: "Celkově jsme byli lepší, těžili jsme hlavně z brejků, ale nedokázali jsme je proměňovat. Po druhém gólu jsme úplně přestali hrát a nechali jsme tlačit Hroznětín. Po několika rohových kopech se jim podařilo dotlačit vyrovnávací gól a my se tak sami připravili o body."




Sestavy


TJ Sokol Štědrá
P. Pánek [-] - J. Bártko [-] , L. Vitner [-] , M. Kováč [-] , A. Bachmann [-] (36. R. Debellis [-] ) , A. Karnoll [-] , D. Vojík [-] , S. Straka [-] , J. Trojan [-] , T. Vošta [-] , B. Nekola [-]

TJ Olympie Hroznětín B
M. Mičkanin [-] - J. Šuba [-] , J. Eret [-] , M. Skreptáč [-] , J. Stütz [-] , D. Perenčaj [-] , P. Paluska [-] , F. Paluska [-] , J. Michlík [-] , M. Kodajek [-] , P. Václavík [-]

ŽK: 56. R. Debellis .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kozák Rudolf - DOSTÁL Václav (N), PYTLÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radek Debellis

Expert: Martin Michalec
Tip experta: výhra domácích

U Štědré platí to samé, jako u Bochova. Když mi řeknete název klubu, nevybaví se mi góly, hezké nahrávky nebo individuální výkony. Ale spíše fauly, karty atp. To je ale samozřejmě myšleno s nadsázkou, hraje tam spousta super kluků, kteří drží při sobě a Hroznětínskou rezervu díky tomu zdolají. Na jednom si ale trvám: Na světě jsou jisté jen tři věci: Smrt, daně a (minimálně) žlutá karta pro Štěderské Roye Keana a Jaapa Stama alias Bachmanna s Trojanem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích