0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prestižní derby vyznělo pro Neratovice


Branky


0

Velmi zajímavé utkání se v sobotu odpoledne odehrálo v areálu Na Podolí, kam zavítal nováček z Neratovic. Hosté v sestavě s několika hráči, kteří zažili i vyšší soutěže, předvedli disciplinovaný výkon a když gólman Prejsa lapil penaltu, nebylo o vítězi pochyb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I domácí tým byl notně posílen ze své farmy ve Vysoké, ze které se rekrutovali hned 3 ze 4 domácích obránců. Samotný úvod utkání byl potom oboustranně velmi opatrný. Obě obrany si počínaly velmi důrazně, někdy to bylo však až za hranicí a pramenily z toho nebezpečné trestné kopy. K prvnímu nebezpečnému se postavil v 16. minutě hostující stoper Moravec, jeho střela ale byla obranou ztečována těsně nad. Ve 20. minutě se poté poprvé představil hostující útočný klenot Ďurinda, který po průniku z pravé strany nastřelil tyč branky, kterou v tomto zápase hájil veterán Dombai. Toto varování ale domácím nestačilo a ve 34. minutě už lovili míč ze své sítě - Dombai vyrazil přímý kop nepřesvědčivě jen před sebe, kam si jako první pro dorážku doběhl právě Ďurinda a doklepl míč do sítě. Srovnat stav mohli mělničtí v samotném závěru poločasu, pěknou střelu z přímého kopu ale Prejsa vytěsnil na roh.

 

Do druhé půle vstoupil Mělník aktivně s cílem srovnat stav, proti tomu byl však zejména hostující levý obránce Zeman, který předvedl v krátkém sledu hned dva velmi ostré zákroky, po kterých se podle některých diváků dala tasit i červená karta. Po druhém faulu střílel z přímého kopu Skopka, trefil ale pouze prostředek branky. Hned o pár minut později ale měli domácí ještě mnohem větší šanci na vyrovnání - pokutový kop po faulu neratovického beka Kohouta! Ránu Rambouska (tradiční exekutor z minulé sezony Jiskra již hájí barvy konkurenčního Řepína) ale Prejsa dokázal vyrazit! To jakoby domácím sebralo vítr z plachet a koledovali si o gól - nejprve Dombaiovu chybu v rozehrávce ještě uhasili, v 65. minutě už to ale bylo 0:2. Ďurinda se prosadil nenápadnou střelou z pravé strany, kterou ale namířil přesně o vzdálenější tyč do branky. Poslední šanci na zdramatizování promarnili domácí v 76. minutě, kdy nebezpečně střílel Žaba - ani jeho střela, ani následná dorážka však v síti neskončily, a tak se v prestižním souboji radovalo neratovické béčko.



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice B
Michal Panocha - trenér Neratovic: V prvním poločase jsme dobře bránili a přecházeli k rychlým brejkům, což dělalo domácí obraně značné problémy. Po nastřelené tyči a posléze břevnu to do třetice vyšlo. Po závaru před domácí brankou se trefil Ďurinda. Domácí poté začali zle kousat a vytvořili si velké množství standartních situací, které však nedokázali díky dobře organizované obraně zužitkovat. Do druhého poločasu vlétli domácí s cílem co nejrychleji vyrovnat, ale my jsme jim to svojí aktivní hrou moc nedovolili. Asi nejdůležitějším okamžikem utkáním byla akce, kdy se na hranici pokutového uzemí uvolnil domácí Pražák a po souboji s Kohoutem byla nařízen pokutový kop. Domácí tuto situaci nezvládli, a jak se říká nedáš-dostaneš, tak to platilo právě zde. Po naší hezké akci se krásně uvolnil Ďurinda a krásně k tyči uklidil na konečných 2:0.



Sestavy


FC Mělník
R. Dombai [-] - A. Kasal [-] (70. T. Holub [-] ) , L. Rambousek [-] (60. D. Vrtiška [-] ) , M. Pražák [-] (85. J. Douděra [-] ) , T. Jonák [-] , J. Tyle [-] (81. D. Kiš [-] ) , J. Žaba [-] , L. Slavíček [-] , M. Skopka [-] , S. Vála [-] , V. Volf [-]

FK Neratovice-Byškovice B
T. Prejsa [-] - P. Mráz [-] , J. Moravec [-] - J. Moravec [-] (93. A. Černý [-] ) , M. Panocha [-] (70. P. Nezbeda [-] ) , V. Žežulka [-] , J. Drahorád [-] - A. Ďurinda [-] (87. T. Lemarie [-] ) - J. Kohout [-] , M. Zeman [-] , L. Kympl [-] (82. V. Kaňka [-] )

ŽK: 61. M. Pražák - 8. T. Prejsa , 33. J. Moravec , 45. J. Kohout , 48. M. Zeman , 52. P. Mráz , 60. J. Drahorád , 88. A. Ďurinda .
Hráči zápasu: T. Prejsa , A. Ďurinda .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - KOČÁREK Jan, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.