2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lužci rozhodovaly o vítězi až pokutové kopy


Branky


12. J. Uher , 19. M. Tauchman - 32. J. Žaba , 49. J. Tyle
0

Až do pokutových kopů dospěl zajímavý zápas celků, které v prvním kole odešly poraženy - Lužce a Mělníka. Domácí sice rychle získali dvoubrankové vedení, to jim ale až do konce nevydrželo, a tak musela o vítězi rozhodnout dovednostní soutěž, která přiřkla dodatečný bod hostům z Mělníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.



Úvod patřil Lužci

Utkání začalo lépe pro domácí, kteří se po úvodním oťukávání prosadili již ve 12. minutě. Postaral se o to Uher, který si našel střílený rohový kop Martina Tauchmana a tečoval míč do branky. O pár minut později pak bylo ještě veseleji - konkrétně v 19. minutě Martin Tauchman téměř z půlky napálil skákajíci balon a ten skončil k překvapení všech až za zády hostujícího gólmana Dombaie. Poté jako by se domácí uspokojili a do hry se začli více dostávat mělničtí. To také vedlo ke snižujícímu gólu. Ve 32. minutě předvedl pěkný průnik po křídle jeden z hostujících záložníků a naservíroval po zemi pod sebe nabíhajícímu Žabovi. Ten se neunáhlil, ještě si míč potáhl a chladnokrevně zakončil. Tato branka dala utkání zápletku a týmy se do kabin rozcházely za stavu 2:1.

 



Rychlé vyrovnání

Kdo po poločase čekal urputné bránění výsledku ze strany Lužce, musel být překvapen. I kdyby totiž domácí podobné plány měli, všechno vzalo za své ve 49. minutě. To totiž hosté předvedli obdobnou akci jako před poločasem a přízemní centr si tentokrát našel Tyle. Ani on se v zakončení nemýlil, a tak bylo hned v úvodu poločasu vyrovnáno. 2:2. Poté se začal hrát fotbal nahoru-dolů, který se divákům musel líbit! Největší šance si připravil domácí střídající útočník Kučera, který nastoupil do druhého poločasu. Nejprve ale tohoto věkem stále ještě dorostence vychytal Dombai, později hlavičkoval pouze do břevna. To dalo příležitost Mělníku, aby vítězství přklopil na svou stranu, Tyle v dobré příležitosti ale nastřelil jen Prislupského. V penaltovém rozstřelu si pak plusový bod připsali hosté, jejichž rozhodující penaltu proměnil právě Tyle. Pro oba týmy se jedná o první body v sezoně.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář Lužce: Zápas jsme měli výborně rozehraný, škoda že jsme inkasovali ještě do poločasu. Bohužel po půli hosté hned srovnali a bylo to vyhecované utkání, které jsme mohli rozhodnout. V penaltách jsme selhali, počínaje mnou.




Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - P. Dohnal [-] , M. Kučaba [-] , M. Tauchman [-] - J. Uher [-] , P. Tauchman [-] , T. Roučka [-] (90. R. Vaculík [-] ) , R. Stejskal [-] - D. Tauchman [-] , M. Rigo [-] , F. Jirkovský [-] (46. A. Kučera [-] ) -

FC Mělník
R. Dombai [-] - L. Slavíček [-] , S. Vála [-] , T. Jonák [-] , V. Zejda [-] , T. Holub [-] (67. D. Vrtiška [-] ) , J. Čermák [-] (77. D. Kiš [-] ) , L. Rambousek [-] , J. Tyle [-] , J. Žaba [-] , M. Skopka [-]

ŽK: 3. M. Rigo - 90. D. Vrtiška .
Místo: AFK Lužec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - DOHNAL Lukáš, ŠŤASTNÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.