3:4p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V bláznivém zápase na Mělníku se body dělily


Branky


61. S. Vála , 76. L. Slavíček , 83. J. Žaba - 14. L. Novák , 30. M. Šperl , 63. M. Merz
0

Velmi divoké utkání měla možnost shlédnout hrstka diváků na Podolí. Domácí od začátku tahali za kratší konec, ale zejména díky nemohoucnosti hostů při téměř hodinu trvající početní převaze nakonec vyválčili remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a červená karta

Se změnou na citlivém postu brankáře vstoupil do utkání hostující tým - do branky se poprvé v sezoně postavil Jiří Borecký (39), který jinak nastoupuje pouze za řepínské béčko. Naopak v sestavě došlo k posílení, když nastoupil jindy rozhodčí Milan Matějček. Domácí si opět zapůjčili hráče z Vysoké - dnes šlo o Válu, Skopku a Pražáka. Ve svých řadách také přivítali cennou posilu - Petra Dvorného ze Mšena. Přes to všechno úvod vyšel lépe hostům, kteří ale museli přežít obrovské šance Mělníka. Hned tou první byl pokutový kop, který ale gólman Borecký vyrazil. V dalších dvou stoprocentních příležitostech domácí střelci také selhali, a tak se karta obrátila a do vedení šel Řepín. Postaral se o to ve 14. minutě Novák a pojistku přidal o chvíli později mladý Šperl. V tu chvíli byl domácí tým zralý na ručník a hosté v poklidu kontrolovali vývoj - zvláště, když neudržel nervy na uzdě Pražák a po vražení do soupeře musel pod sprchy. Poločas tak skončil 0:2 a zdálo se být rozhodnuto.

Mělnické zmrtvýchvstání

Opak byl ale pravdou a mělnické nepříznivý vývoj semknul. Naopak hráči Řepína jako by byli uspokojeni a ustoupili od své aktivní hry. Zlomovým momentem byla 55. minuta, ve které dostali také hosté příležitost zahrávat penaltu po faulu na Černého - ta však stejně jako před týdnem proti Staré Boleslavi zůstala nevyužita. A tak se Mělník nadechl k velikému obratu, na který potřeboval pouze 15 minut. Během tohoto časového úseku domácí nasázeli opařenému Řepínu 3 branky a kompletně otočili vývoj utkání. Postarali se o to postupně Vála, Žaba a Slavíček. Hosté hrající celý druhý poločas v početní převaze ale přeci jen ještě našli zbytek sil a v 83. minutě zásluhou Merze alespoň vyrovnali, aby v penaltovém rozstřelu zvítězili rozhodující brankou Dvořáka. V zajímavém utkání tak veze Řepín domů 2 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Řepín
Radek Černý - hráč Řepína: V úvodu nás podržel gólman a poté, co jsme dali dvě branky, se domácí sesypali a vypadalo to na klidné vítězství. Ve druhé půli jsme ale úplně přestali hrát a koledovali jsme si. Vrchol přišel po neproměněné penaltě, potom už jsme se vezli. Naštěstí jsme ke konci vyrovnali, jinak by to byla proti deseti obrovská ostuda.



Sestavy


FC Mělník
R. Dombai [-] - D. Vrtiška [-] (39. T. Holub [-] ) , P. Dvorný [-] , J. Čermák [-] , L. Rambousek [-] , M. Pražák [-] , J. Žaba [-] , L. Slavíček [-] (76. D. Kiš [-] ) , M. Skopka [-] , S. Vála [-] , T. Jonák [-]

TJ Řepín
J. Borecký [-] - M. Slepička [-] , M. Merz [-] , T. Kalina [-] - J. Salač [-] , P. Štrombach [-] , M. Matějček [-] , L. Novák [-] - M. Šperl [-] (63. M. Kraus [-] ) , R. Černý [-] (55. D. Dvořák [-] ) - L. Werner [-]

ŽK: 23. M. Pražák - 23. M. Slepička , 79. M. Merz , 86. L. Werner . ČK: 32. M. Pražák .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kinčl Vlastislav - HLAVNIČKA Radek, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.