0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy jediným gólem berou další vítězství


Branky


0

Jen jediný vstřelený gól z kopačky Vizingra stačil tentokrát fotbalitům Kosmonos k vítězství. V dalším mladoboleslavském derby tak přehráli domácí Pěčice a mohou se po 4 kolech těšit z 9 získaných bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól hned v úvodu

Samotný úvod zápasu se odehrál v režii domácího týmu, který držel míč a vypracoval si i několik standardních situací, které ale k zakončení nevedly. Kosmonosy se po chvíli oklepaly a diváci mohli sledovat utkání se svižném tempu a s fotbalovostí na obou stranách. Pěčickým ovšem rozehrávka několikrát nevyšla podle představ a to mělo za následek nebezpečné protiútoky do otevřené obrany. Ten první zakončoval Keszeg, z levé strany ale mířil mimo. Poté si slabší chvilku vybral domácí gólman Dufek, kterému při pokusu o rychlou rozehrávku vypadl míč z ruky, hostující Kubelka ale z otočky odkrytou bránu netrefil. Třetí chyba už ale byla pro domácí fatální. Rozvíjející se akci Kosmonos musel přerušit faul, k jeho rozehrání se postavil Hošťálek a Vizingr hlavou jen lehce tečoval za záda Dufka. 0:1. Ve zbytku poločasu se Kosmonosy trochu zatáhly a čekaly na brejky. Obrana se dařila, vysoký Lukeš v útoku Pěčic byl velmi dobře pokryt. Směrem dopředu to už bylo horší... Přeci jen měly ale Pěčice ještě šanci na vyrovnání, to by ale musel rozhodčí Myška vyslyšet volání domácích a odpískat penaltu. Poločasový stav tak byl 0:1.

 

 

 

Marný tlak Pěčic

Hned od začátku druhé půle Pěčice ukazovaly, že se nehodlají s prohrou smířit a přišpendlily svého soupeře k pokutovému území. Obrana Kosmonos ale pracovala na jedničku a nepouštěla domácí do větších šancí. Naopak Michalec mohl přidat pojistku, ale hlavou po rohovém kopu mířil pouze do tyče. Od té chvíle byl ale tlak Pěčic opravdu silný a velmi dobrou šanci měl v samostatném úniku Beran, jeho střelu ale Hošťálek vytěsnil na roh. O chvíli později Lukeš jen o pár centimetrů nedosáhl na centr na zadní tyč. Největší šance domácích ale přišla v 80. minutě: opět Lukeš se zjevil úplně sám na malém vápně, skákající míč trefil dobře pod břevno, ale Hošťálek zákrokem dne uhájil čisté konto. To byla poslední šance domácích, kteří si v závěru už přes enormní snahu nedokázali vypracovat žádnou vloženou šanci. Kosmonosy tak připisují na své konto další cenné vítězství!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Michal Heřmanský - hráč Pěčic: Při hře dopředu jsme si moc nevěděli rady s dobře bránícím soupeřem, proto jsme často otevírali hru a Kosmonosy hrozily z brejků. Až během druhého poločasu jsme si dokázali vytvořit pořádný tlak, ale bohužel to nestačilo. Rozdílovým hráčem byl Adrian Vizingr, který hrál výborně a vstřelil i jediný gól zápasu.

SK Kosmonosy
Jan Bažant – hráč Kosmonos: Druhé derby ve dvou kolech jsme opět zvládli. Pro nás to byl zatím asi nejtěžší zápas, Pěčice nás ke konci už hodně mačkaly, ale díky skvělému Hošťálkovi v bráně jsme vítězství už udrželi. Teď bude důležité body z venku potvrdit taky doma.



Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - R. Mulač [-] , M. Heřmanský [-] , M. Tůma [-] , J. Jonáš [-] - F. Beran [-] , J. Volf [-] , P. Král [-] , M. Hubač [-] - J. Gregor [-] (71. A. Kiceluk [-] ) , M. Lukeš [-]

SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - A. Vizingr [-] (78. J. Podzimek [-] ) , O. Siřínek [-] (90. D. Hančar [-] ) , P. Kraus [-] , M. Michalec [-] , J. Keszeg [-] (81. J. Řehák [-] ) , M. Šimáček [-] , J. Bažant [-] , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , M. Kubelka [-] (71. V. Žďánský [-] )

ŽK: 33. F. Beran , 56. J. Jonáš , 90. M. Tůma .
Hráči zápasu: M. Hošťálek , A. Vizingr .
Místo: Pěčice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Myška Roman - NEHASIL Karel, KUBEČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.