1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany vybojovaly výhru až po penaltách


Branky


0

Až střelba z penaltového puntíku rozhodla o vítězi utkání mezi Lužcem a Klíčany, které byly před utkáním považovány za favorita. Ukázalo se ale, že v Lužci se nebude vyhrávat jednoduše a domácí vybojovali cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nápor Klíčan

Velmi solidní divácká kulisa byla zvědava na zápas doma tradičně silného Lužce a nováčka z Klíčan, který ale v sestavě s několika hráči s druholigovou minulostí zatím příliš nováčka nepřipomíná. A první poločas utkání toho byl důkazem. Hosté přikovali svého soupeře na vlastní polovinu a narozdíl od neplodného tlaku z minulých utkání si tentokrát vytvářeli i šance. Ale ta koncovka... Už v 6. minutě se zastřeloval Předota, ale jeho střela z deseti metrů mířila nad. Chuť si stejný hráč spravil ve 28. minutě, kdy dokázal zužitkovat prudký centr před branku a otevřít skóre. Další příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat, ale hostům už chybělo to správné zakončení a střely létaly jen mimo branku, nebo si s nimi Prislupský dokázal poradit. A když už se Klíčany přeci jen prosadily, zkazil jejich radost ofsajd. Po poločase tak byl stav 0:1, herní převaha hostí však byla patrná.

Překvapivé vyrovnání

I do druhého poločasu vstoupili aktivně Klíčany a vypadalo to, že domácí Lužec tentokrát nenajde kvalitu a síly na to, aby dokázal s utkáním ještě něco udělat. Na dostřel ale lužecké držel svými zákroky gólman Prislupský, který se překonával. A když už ani on nestačil, pomohl mu opět prohřešek hostí, když se míč do branky odrazil od ruky jednoho z útočníků. Domácím bylo horko i o chvíli později, když se ve vápně skácel hráč Klíčan, k nelibostí hostí se ale tentokrát nepískalo. A tak přišlo z ničeho nic vyrovnání. K míči se dostal Peroutka, dobře si míč posunul do střelecké pozice a vypálil. Naneštěstí pro Bezkočku v brance Klíčan se míč otřel o jednoho z obránců a skončil v síti. O vítězi utkání tak musely rozhodnout penalty, ve kterých byli úspěšnější hosté i přesto, že už prohrávali 2:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář Lužce: Musím uznat kvalitu soupeře. Vůbec jsem nezáviděl vlastním spoluhráčům v poli v prvním poločase, muselo to být náročné. Nakonec se ale utkání vyvinulo tak, že mě mrzí, že jsme penalty opět nedotáhli do vítězného konce.

TJ Klíčany
Pavel Mužíček - trenér Klíčan: V první půli jsme měli zřetelnou herní převahu, ale neproměňování šancí přineslo jen hubený výsledek 0:1. Ve druhé půli nám byla upřena jasná penalta a domácí tečovanou střelou vyrovnali. Utkání tak bohužel dospělo až do penalt



Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - M. Tauchman [-] , J. Kučaba [-] , M. Kučaba [-] , P. Peroutka [-] - J. Uher [-] , T. Roučka [-] (86. A. Kučera [-] ) , P. Tauchman [-] , R. Stejskal [-] (58. F. Jirkovský [-] ) - M. Rigo [-] , D. Tauchman [-]

TJ Klíčany
J. Bezkočka [-] - M. Krimlák [-] , J. Musil [-] , L. Pečeňa [-] , Z. Malík [-] - A. Marek [-] , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] , P. Hájek [-] (89. J. Pleticha [-] ) - T. Jurčík [-] (46. A. Javůrek [-] ) , J. Předota [-] -

ŽK: 53. J. Kučaba , 62. P. Peroutka - 41. Z. Malík , 49. T. Buldra , 83. A. Javůrek .
Hráči zápasu: P. Peroutka .
Místo: AFK Lužec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - KOSINA Ladislav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.