1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DBSK dokázal zvítězit na horké půdě Řepína


Branky


0

Poprvé v sezoně i s útočníkem Šmídem v sestavě nastoupili do utkání hráči domácího Řepína a jistě si představovali lepší výsledek, než třetí porážku ze čtyř utkání. Proti ale byli hráči Dolního Bousova, jmenovitě záložník Vynikal, který ve druhé půli rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepovedený vstup Řepína

Hosté přijeli k utkání se změnou v sestavě, jelikož i nadále hledají náhradu za zraněného kanonýra Tomíčka. Této role se tentokrát zhostil obránce Zahrada a vedl si velmi dobře! Domácím vstup do utkání opravdu nevyšel a od úvodního hvizdu tahali za kratší konec. Potrestáni byli už v 6. minutě po velikém závaru ve vlastním vápně. Jako poslední do míče ve změti nohou zřejmě kopl hostující Tomáš Šolc a mohl slavit. Branka řepínské neprobudila, ba naopak. I nadále byli pohyblivější hráči Dolního Bousova a mohli přidat i další góly. Minimálně ve 4 případech jim v tom ale zabránil výbornými zákroky gólman Svatoň. To před hostující brankou příliš rušno nebylo, Stránský v brance musel být ve střehu snad jen proti dvěma pološancím, ze kterých ale nakonec ohrožení jeho branky nevzešlo. A tak se šlo do kabin zaslouženě za vedení DBSK 0:1.

Cíl: vlítnout na soupeře!

Ano, v kabině domácích udělal zkušený kouč Babovák zřejmě trochu bouřku a hráči Řepína se na hřiště vrátili jako vyměnění. Cíl se jim podařilo splnit dokonale, protože hned po 4 minutách hry bylo vyrovnáno. Gól padl z nepřehledné situace podobně jako ten první, a střelcem byl zkušený Ladislav Werner. S vyrovnáním se domácí nespokojili a chtěli strhnout vedení na svou stranu. Převzali otěže zápasu, ovšem ve dvou stoprocentních příležitostech neuspěli, a tak se o slovo přihlásili opět hosté, kteří stále hrozili. V 71. minutě se po pěkné akci dostal k míči Vynikal a dostal míč do branky. 1:2. To domácím opět vzalo vítr z plachet a nepomohl už ani příchod zkušeného útočníka Dvořáka. Dolní Bousov si vítězství pohlídal a vstup do soutěže se mu povedl - po 4 kolech je se ziskem 8 bodů na výborném 5. místě. Naopak v Řepíně mají nad čím přemýšlet - stejně jako loni se jim na podzim zatím nedaří a výsledkem je prozatímní předposlední místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - hráč Řepína: První poločas nás soupeř mlel a bylo pouze otázkou štěstí, že byl stav pouze o gól. Do druhé půle jsme vlétli a dali jsme takový haluzovitý gól. Potom jsme měli další dvě tutovky, kdy jsme mohli rozhodnout, a tak se radoval soupeř. Po jeho gólu na 1:2 už jsme neměli síly na obrat.

Dolnobousovský SK
Petr Janoušek - trenér DBSK: Od první minuty jsme byli lepším mužstvem - byli jsme důraznější, lépe jsme kombinovali a vytvářeli si množství brankových příležitostí. Jejich počet odhaduji v poměru 3:12. Bohužel se nám nedaří střelecky, když stále hledáme náhradu za zraněného Tomíčka. Této úlohy se dnes velmi dobře zhostil Zahrada. Po dosud nejlepším výkonu podzimu jsme zvítězili zaslouženě.



Sestavy


TJ Řepín
V. Svatoš [-] - L. Werner [-] , T. Kalina [-] , M. Slepička [-] , M. Merz [-] - J. Jiskra [-] (84. D. Dvořák [-] ) , L. Novák [-] , M. Šperl [-] , V. Labuť [-] (80. M. Labuť [-] ) - R. Černý [-] , R. Šmíd [-]

Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - M. Novák [-] , M. Polák [-] (86. J. Ort [-] ) , V. Bíšek [-] , P. Kubeček [-] - M. Merva [-] (80. P. Havel [-] ) , J. Hrdý [-] (83. O. Klíma [-] ) , T. Šolc [-] , P. Vynikal [-] - J. Kasal [-] , L. Zahrada [-] (87. P. Havel [-] )

ŽK: 13. L. Werner , 68. J. Jiskra , 85. R. Černý - 41. V. Bíšek .
Hráči zápasu: P. Vynikal , L. Zahrada .
Místo: Řepín. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hurych Lubomír - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.