1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělníku se podařilo urvat 3 body v Kostelci


Branky


85. K. Temiak - 7. J. Žaba , 81. J. Tyle
0

Ve velikou krizi se mění úvod sezony v podání kosteleckých fotbalistů, kteří ani ve svém čtvrtém vystoupení nedokázali bodovat. Naopak Mělník se pomalu posouvá vhůru a dnes si připsal první tříbodové vítězství v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žabův rychlý gól

S jasným cílem ukončit sérii neúspěchů a konečně získat tolik potřebné body šli do utkání fotbalisté Labského Kostelce. V jejich sestavě se objevili po boku bratři Karel a Lukáš Temiakové a došlo i na souboj bratří Skopků. Zatímco mladší Tomáš nastupuje v letošní sezoně v útoku domácího týmu, do obrany hostí se postavil o dva roky starší Martin. Mělník přijel i s další zajímavou změnou v sestavě - velezkušeného Dombaie nahradil v brance mladý Horvát (18), věkem ještě dorostenec. Jako první se ale musel ohánět zkušený Polman v domácí brance. Hned v 7. minutě se dostala k míči největší hostující útočná hrozba Žaba a míč se zastavil až v síti. 0:1. Obrana hostí dirigovaná zkušeným Zejdou si vedla výborně a nepouštěla domácí do velkého tlaku. Poločas tak skončil výsledkem 0:1.

Drama v závěru

Oba týmy vstoupili do druhé půle beze změn v sestavě a dlouho se také nic neměnilo v dění na trávníku. Minimálně co se týče gólového stavu. V poslední čtvrthodině už domácí prostřídali a začali otevírat hru za účelem vyrovnání výsledku, to ale byla voda na mlýn mělnickým protiútokům. Jeden takový zakončil v 81. minutě mladý Tyle a zdálo se být rozhodnuto. 0:2. Domácí se však s další prohrou nehodlali smířit a přeci jen dokázali vstřelit alespoň kontaktní gól. Postaral se o to v 85. minutě Karel Temiak a závěrečná pětiminutovka slibovala ještě pořádné drama. To se také konalo a domácí si vytvořili tlak, branku ale vstřelit nedokázali, a tak odchází po výsledku 1:2 opět s prázdnou. Labský Kostelec tak po 4 odehraných kolech nezískal ani jediný bod, naopak Mělník se tříbodovým ziskem posouvá do vyšších pater tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Mělník
Željko Filipovič - trenér Mělníka: Vyhráli jsme zaslouženě, podali jsme dobrý výkon. Soupeř ale zlobil až do konce. Vybojovali jsme 3 důležité body před náročnou sérií zápasů, která nás teď čeká.



Sestavy


SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] , J. Pajkrt [-] , P. Klíma [-] - T. Kopejska [-] (78. O. Brodňanský [-] ) , K. Temiak [-] , L. Temiak [-] (56. M. Skorkovský [-] ) , V. Maistruc [-] , L. Pazderka [-] - T. Skopka [-] -

FC Mělník
J. Horvát [-] - T. Holub [-] , T. Jonák [-] , V. Zejda [-] , J. Tyle [-] , P. Dvorný [-] , L. Rambousek [-] , J. Žaba [-] (91. P. Svačina [-] ) , L. Slavíček [-] (90. D. Vrtiška [-] ) , M. Skopka [-] , S. Vála [-]

ŽK: 37. K. Temiak , 43. L. Pazderka , 72. L. Chvátal - 30. M. Skopka , 68. S. Vála , 70. J. Žaba , 74. P. Dvorný , 88. V. Zejda .
Hráči zápasu: J. Tyle .
Místo: SK Labský Kostelec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvořák Martin - DOHNAL Lukáš, ŠŤASTNÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.