Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola úspěšnější Ovčáry!


Branky


0

Velmi zajímavé a hlavně vyrovnané utkání viděli diváci na hřišti v Klých, kam zavítali fotbalisté staroboleslavského Slavoje. Ten se dlouho držel na vyrovnaném stavu, ovšem v posledních minutách rozhodl domácí obránce Viskup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozkoukávání pozměněných sestav

Šlágr kola a možná i celé sezony nenabídl divákům týmy ve svém nejsilnějším složení. Slavoj zajížděl na půdu favorita I.B třídy oslaben o několik hráčů základní sestavy. Stejně tak i Ovčáry byly oslabeny o tři zkušené hráče a navíc se jim v prvním poločase zranil Urban a následně Ondrák. Druhý jmenovaný ale ještě před svým střídáním stihl vsítit úvodní branku utkání. Obrana Slavoje zaspala při bránění standardní situace a kapitán domácích a zároveň nejstarší hráč na hřišti (41) zakončoval hlavou do okryté brány. 1:0. Slavoj však rychle odpověděl a také to bylo po standardní situaci, kdy si do míče perfektně naskočil Bláha a míč uklidil o tyč do branky. 1:1. Ještě před poločasem ale šly opět do vedení Ovčáry. Morávek vyslal krásnou uličkou do úniku Voljanského, a ten se v zakončení nemýlil. 2:1.

 

Nádherný rozhodující gól

I druhý poločas byl herně vyrovnaný a na oba týmy si vytvořily zajímavé závary před soupeřovou brankou. Leč bez gólového vyjádření. V 70. minutě předvedli krásnou akci hráči Staré Boleslavi: kapitán Slavoje Švorba nádherně vyvezl míč, postrčil jej Janu Staňkovi, který si výborným prvním dotekem míč zpracoval a pěknou střelou srovnal skóre zápasu na 2:2. Když už to vypadalo na remízový zápas a střelbu pokutových kopů, vzal na sebe zodpovědnost další z domácích zkušených hráčů Viskup a rozhodl. Hráč, který převážně hrozí hlavou, se tentokrát rozhodl udeřit svou silnější levou nohou a byla z toho nádherná branka do levé šibenice Šimkovi branky. Tato branka by klidně mohla aspirovat na gól měsíce! Slavoj si vytvořil ještě jednu šanci na vyrovnání, ale slibný trestný kop z 20 metrů poslal Vondra daleko do přilehlých zahrádek. Zajímavý zápas tak skončil vítězstvím Ovčár 3:2. Domácí tak i po 4. kole zůstávají stoprocentní, naopak Slavoj zaznamenal první bodovou ztrátu.

 



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér Ovčár: Z důvodu naší sestavy byl zápas vyrovnaný a šancí v zápase bylo pomálu. Na konci se štěstí přiklonilo k nám a vstřelili jsme vítěznou krásnou branku. Velkou pochvalu dostávají kluci z lavičky, kteří zápas odmakali. Musíme se dát hlavně zdravotně dohromady.




Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - J. Šulc [-] , J. Morávek [-] , S. Ondrák [-] (45. J. Hrstka [-] ) , M. Viskup [-] - M. Urban [-] (18. T. Sobotka [-] ) , J. Mihalík [-] , M. Vernek [-] , D. Kudela [-] - P. Hyka [-] , M. Voljanskij [-] (85. J. Stránský [-] )

FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] (85. J. Bodlák [-] ) - J. Cruz [-] , B. Staněk [-] , L. Švancar [-] , D. Mikoláš [-] , M. Voženílek [-] , M. Švorba [-] - J. Staněk [-] , P. Bláha [-] , A. Nezbeda [-] (79. V. Kolář [-] ) - J. Vondra [-]

ŽK: 90. J. Mihalík - 84. M. Švorba .
Hráči zápasu: M. Viskup .
Místo: TJ Sokol Ovčáry - Nedomice. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Pejša Jakub - KREJSA Josef, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.