Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Okresní přebor Prachatic zahájil sezónu. Nebahovy uspěly ve Volarech


Branky


9

  Wedos okresní přebor je název soutěže, která hned na začátek dostala trhlinu. Než zahájil soutěžní ročník, odstoupil celek TJ Netolice B a soutěž se hraje o sedmi účastnících. Tři zápasy na kolo, to je od samého začátku rarita.  Již po skončené loňské sezóně se vyrojily spekulace o tom, že tento celek již soutěž nepřihlásí, ale nakonec se po losovacím aktivu objevil v okresním přeboru, aby několik dní před jeho zahájením ze soutěže vystoupil. Okresní přebor tak hraje sedm týmů a okresní soutěž se hraje o deseti týmech.  Nic se nedá dělat, rezerva Netolic odstoupila, klub byl svazem potrestán dle regulí, ale soutěž tím ztrácí na kvalitě hned na začátku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A nyní k samotnému utkání. Byl to typický první zápas sezóny. Vládla nerozehranost a první čtvrthodina byla bez vážné fotbalové události. Staronový celek  Nebahov, který se  do přeboru vrátil jako vítěz Okresní soutěže, hrál dobře a domácí zlobil. Hrálo se hodně ze středu hřiště a gólmani neměli dlouho práci. Matador Jan Medřický se neustále zahříval a protahoval a na druhé straně Patrik Vaculka se v brance nudil. V běžící patnácté minutě se hosté dostali z ničeho nic do přečíslení a domácí obrana vyrábí hrubou chybu, hosté jdou ve dvou sami na Vaculku a Šandera je posílá do vedení. To domácí probudilo a převzali otěže zápasu. Do poločasu zamkli hosty na jejich polovinu ve 36. minutě  Michal Sedlák vyrovnává a v samotném závěru prvního dějství jeden z nejstarších hráčů na hřišti Václav Kubát posílá Tatran do vedení.

 

   Druhý poločas to byla přeháňka a skóre se přelévalo z jedné strany na druhou, aby se po devadesáti minutách radovali hosté.  V 53. minutě Petr Sedlák zvyšuje na rozdíl dvou branek. Místo toho, aby Tatran udržel dvougólový náskok, nechal skórovat třikrát v řadě hosty, kteří dvakrát udeřili Mrázem a v závěru zápasu svým druhým gólem v utkání posílá hosty k tříbodové výhře Šandera.

 

    Volarští tak ztratili dobře rozehraný zápas a k tomu ještě pro další utkání Michala Sedláka, jenž byl hlavním rozhodčím Šupíkem vyloučen.

Trio rozhodčích Šupík, Heinzl, Marek utkání zvládlo velmi dobře a to, že byli tři, je pro soutěž jen dobře.

 

 

AUTOR: Ladislav Beran



Sestavy


TJ Tatran Volary
P. Vaculka [-] - P. Vairich [-] , M. Sedlák [-] , B. Poncza [-] , M. Podracký [-] , D. Kučera [-] , V. Kubát [-] , M. Kavur [-] , L. Iliev [-] , A. Iliev [-] , . Bledý [-]

FK BI STAV Nebahovy
J. Medřický [-] - J. Štrobl [-] , V. Valouch [-] , J. Sluka [-] , J. Mráz [-] - S. Sitter [-] , R. Cinádr [-] , P. Pešek [-] , K. Starý [-] - J. Šandera [-] , J. Málek [-]

ŽK: 65. A. Iliev , 80. V. Kubát - 55. J. Málek , 84. Z. Bednář . ČK: 83. M. Sedlák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠUPÍK Miroslav - HEINZL Václav, MAREK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Velmi těžký zápas pro domácí Tatran, v bojovném zápase získá tři body domácí tým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích