0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bousov doma padl


Branky


0

I po 9. kole zůstávají na zisku 8 bodů fotbalisté DBSK, kterým se ani jednou nepodařilo překonat obranu Pěčic. Hosté se tak po hubeném vítězství drží v popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka zápasu ve 37. minutě

 

Do zápasu vstupovali v lepším rozpoložení hráči hostujících Pěčic, kteří z posledních tří zápasů vytěžili výborných 8 bodů. Naopak Dolní Bousov už potřeboval nutně bodovat, jelikož na bod čekal už dokonce 4 kola! Na hře v úvodních minutách jako by se tato skutečnost projevila a Pěčice byly lepším týmem. Dobře kombinovaly a soupeře přehrávaly, ovšem bez gólového efektu. Hra domácích se zhruba po dvaceti minutách hry zvedla a diváci mohli sledovat utkání vysoké úrovně se šancemi na obou stranách. Jediným gólem paradoxně skončila situace, která vůbec gólově nevypadala. Hosté rozehráli trestný kop, míč se dostal ke Kicelukovi a útočník hostů ho z obrovské dálky napálil na bránu DBSK. K údivu všech (a zejména gólmana Stránského) se míč zastavil až o síť. 0:1.

 

Platonická převaha domácích

Ve druhém poločase byla jasně patrná snaha domácích strhnout výsledek na svou stranu a získat konečně potřebné body. Z jejich tlaku plynuly i dobré šance, ale Dufek v brance Pěčic se překonával. Když už byl i on překonán střídajícím žolíkem Vackem, zaskočil na brankové čáře jeden z obránců. Domácí zkrátka bušili do zavřených vrat a gól vstřelit nedokázali. Pěčice si tak vezou z těžkého zápasu velmi cennou výhru, která je i nadále drží v popředí tabulky. DBSK se naopak propadá do ještě hlubší krize, když už popáté v řadě nebodoval. Změnit se to pokusí v příštím kole, kdy hraje opět na domácím hřišti. Soupeřem je však velmi silný vedoucí tým tabulky z Klíčan. Pěčice budou obhajovat své pozice v domácím utkání proti Lužci.

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Petr Janoušek - trenér: Zápas se mi nehodnotí vůbec lehce. Nezačali jsme dobře, ale postupně jsme se dostávali do hry. Ve druhé půli jsme už byli lepší a měli jsme snad pět tutovek. Ale jak se říká, branku bychom nedali i kdyby se hrálo do půlnoci. Dle mého mínění byl na hřišti nejlepším hráčem brankář Pěčic. My jsme branky střílet zapomněli, a tak se propadáme tabulkou stále níže.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - V. Bíšek [-] (77. O. Klíma [-] ) , P. Kubeček [-] , M. Novák [-] , L. Zahrada [-] - M. Merva [-] , T. Šolc [-] , P. Vynikal [-] - M. Šolc [-] (60. M. Polák [-] ) , J. Kasal [-] (77. P. Vacek [-] ) , R. Tomíček [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] , P. Košťál [-] , M. Heřmanský [-] - P. Král [-] , M. Hubač [-] , F. Beran [-] , D. Košťál [-] (80. J. Jonáš [-] ) - A. Kiceluk [-] (87. J. Jonáš [-] ) , M. Lukeš [-]

ŽK: 57. R. Tomíček , 72. M. Novák , 82. L. Zahrada , 89. M. Merva - 40. T. Dufek , 64. F. Beran .
Místo: DBSK. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jahoda Petr - DOHNAL Lukáš, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.