1:1
(1:1)
45. J. Macho
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabení hosté vybojovali v Rapšachu bod


Branky


11

Ve Vitorazském místním derby byl určitě favoritem domácí Rapšach, který vede tabulku , navíc když hostům chybělo z obvyklé sestavy hned 5 hráčů. Okleštěný společný tým Halámek a Hranic se však semknul a sebral vedoucímu týmu body za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí Rapšach zřejmě pomýšlí a pokukuje po vyšší soutěži a hned od začátku to dával najevo. Brzy se ujal vedení, když hostující obranou prošel Daněk a již v 6.min otevřel skóre 1:0.Celý první poločas pak udával hru, byl techničtější a jejich špílmachr Gorný tvořil hru. Hosté oslabení o tradiční hráče však nesklonili hlavu a příkladně bojovali jak se v derby patří. Ustáli všechny ataky a doslova do šatny sami udeřili po spolupráci Jiří Herzog a zakončující Jakub Macho, který v poslední minutě prvního poločasu vyrovnal. Za tuto branku se musel trochu červenat domácí gólman,dalo se to chytat.

Druhý poločas

Do druhé půle již však Gorný nenastoupil, odjel fandit naší repre proti Portugalsku a obraz hry se diametrálně změnil. Domácí najednou nevěděli co hrát a hrozili jen ojedinělými akcemi a trestnými kopy, ze kterých ovšem nebylo vůbec nic. Hosté poctivě bránili a kdyby také z ojedinělých protiofenzív byli šťastnější mohli pomýšlet i na vítězství. Nic takového se však nestalo a tak utkání skončilo spravedlivou remízou.  


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): "Vzhledem k tomu, že nám chybělo 5 hráčů, kteří pravidelně nastupují bod každopádně bereme.Utkání jsme s respektem k vedoucímu týmu odmakali a za to patří dík celému mužstvu, které příkladně bojovalo a remízu si zasloužilo. Z jednotlivců bych vyzdvihl dobrý výkon Adama Havla. Domácí zřejmě pomýšlí letos hodně vysoko a chtěli jsme jim to malinko ztížit, což se povedlo a bylo to i derby. Ve druhé půli byla znát absence jejich tvůrce hry Gorného."



Sestavy


SK Rapšach
V. Krajčovič [-] - L. Zelenka [-] , V. Ševčík [-] , J. Daněk [-] , P. Krejčí [-] , R. Gorný [-] , P. Daněk [-] - M. Šroub [-] , M. Sokolík [-] , J. Krekl [-] , M. Matějček [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Duda [-] , J. Macho [-] , P. Kollmann [-] - P. Novák [-] , J. Herzog [-] , A. Havel [-] , M. Slavík [-] - T. Trsek [-] , P. Jindra [-] , M. Šťovíček [-]

ŽK: 48. M. Šroub , 70. V. Sztarsich - 57. M. Slavík , 68. R. Duda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOŘÍNEK Luboš - CÍSAŘ Milan (N), SLAVÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích