J. Kozel 3. (p.)
J. Kalvas 28.
J. Sivok 48.
J. Kozel 86.
4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 14:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž porazila Lásenici rozdílem třídy


Branky


3. J. Kozel (p.) , 28. J. Kalvas , 48. J. Sivok , 86. J. Kozel
29

Fotbalisté Stráže zvítězili v šestém kole Okresního přeboru nad Lásenicí 4:0 a vrátili se na průběžné druhé místo tabulky. Domácí otevřeli skóre už ve třetí minutě z pokutového kopu. Další góly přidali Kalvas, Sivok a Kozel. Domácí si tak pohodlně dokráčeli k vysokému vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po poločase, ale spokojení s hrou určitě nebyli

Lásenický mančaft do Stráže přijel se dvěma náhradníky, naproti tomu strážští měli k dispozici osmnáct hráčů. S ohledem na tyto skutečnosti a postavení obou týmů v průběžné tabulce OP, se dával očekávat jednoznačný průběh utkání se šťastným koncem pro domácí. Od první minuty zápasu byl míč na kopačkách strážského mančaftu, a tak nebylo překvapením, že hned ve 3. minutě domácí zahrávali pokutový kop za sražení Mikuláštíka ve vápně hostí. K míči se postavil zkušený Jan Kozel a s přehledem uklidil do protipohybu brankáře – 1:0. To, co následovalo po brzké vstřelené brance bylo přinejmenším na zamyšlení směrem ke strážským hráčům. Profesorský fotbal za pouťového tempa a nesčetně nepřesností ve hře vedlo k tomu, že se hráči více dohadovali, než hráli, a tak láseničtí mohli v klidu odolávat jejich bezzubým atakům. Hráči Lásenice se sice nedostávali do šancí přes strážský obranný blok, ale ofenzivní hra Stráže nebyla rozhodně tím, čím by se mohli její hráči chlubit. I přesto ve 28. minutě rozvlnil síť hostí Jakub Kalvas. Čímž stanovil poločasový výsledek na 2:0, protože to bylo vše, co se za prvních čtyřicetpět minut událo. 

Domácí berou všechny body

Do druhého poločasu nastoupili strážští s několika změnami, které přinesly mírné okysličení jejich výkonu a hned to neslo své ovoce. Ve 48. minutě se prosadil právě střídající hráč Jan Sivok – 3:0. Začaly se zřídka rodit i šance na další góly v síti hostujícího celku, ovšem strážské hráče trápila opět koncovka, ať už díky leckdy lajdáckému zakončení, nebo jejich pokusy zastavila branková konstrukce a v neposlední řadě také zákroky gólmana hostí. Pro oko diváka nepohledný fotbal se spoustou nepřesností a bez nasazení naboural až v 86. minutě svou druhou vstřelenou brankou v tomto utkání Jan Kozel, který si naběhl při rohovém kopu na přední tyč a usměrnil míč za záda brankáři. A to bylo vše podstatné, co se do konce zápasu událo.

Autor: Martin Zvára



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Soupeř k nám přijel v sestavě, která sváděla k tomu, aby se nám do hlav vkrádala myšlenka, že se nám nemůže nic stát a v suchém triku je přejedeme 10:0. To se bohužel stalo a tak jsme předvedli výkon hodný vysloužilých 60-letých fotbalistů bez pohybu, hrajících profesorský fotbal, ovšem my jsme k tomu rádoby profesorskému fotbalu jako nadstavbu přidali nepřesné přihrávky, chaos a diskuse mezi sebou. A tak se nedivím divákům, kteří nebyli s naším výkonem, i přes výhru 4:0, spokojeni. Těšit nás tedy mohou pouze tři body a čisté konto gólmana, ale předvedená hra nikoliv. Doufejme, že v Chlumu se v tomto směru zlepšíme, protože tam bychom s tímto přístupem mohli v neděli dostat hodně rychle přes prsty. Já osobně našemu týmu věřím a tudíž věřím ve tři body, jinak to ani neumím.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - M. Zvára [-] , J. Eger [-] , J. Jančura [-] , M. Bubal [-] - J. Kozel [-] , V. Labuť [-] , B. Chovítek [-] , M. Podsclan [-] - V. Mikuláštík [-] , J. Kalvas [-]

TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - J. Richtr [-] , L. Melicher [-] , T. Blažek [-] , J. Demeter [-] , P. Kodada [-] , D. Vacek [-] , M. Blažek [-] , P. Boček [-] , B. Beránek [-] , A. Doležal [-]

ŽK: 59. V. Mikuláštík , 67. J. Čada .
Hráči zápasu: J. Kozel , B. Chovítek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Devera Radek - BUMBA František, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Petr Dolejší
Tip experta: výhra domácích

Vypadá to jako jasný zápas pro domácí. Když Lásenice přijede v plný sestavě, tak si myslím, že domácí může potrápit víc než se může zdát. Ale i přesto to domácí zvládnou a připíší si další tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích