3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov předvedl fantastický obrat, Suchdol ztratil vedení 2:0


Branky


26

Fotbalisté Strmilova zvítězili v 5. kole Okresního přeboru nad Suchdolem 3:2. Hosté přitom už v jedenácté minutě vedli 2:0 po trefách Vaňka a Štěpánka. Jenže před poločasem snížil Dvořák a ve druhé půli Jiskra obrat dokonala. Vyrovnal druhým gólem v zápase Jan Dvořák a následně úplně otočil skóre ve prospěch domácích Hanzal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Zápas začali o něco lépe hosté, tlačili se do rychlých protiútoků, což vedlo i k soubojům ve vápně. A to se jim hned v 9. minutě vyplatilo, když po pádu suchdolského hráče odpískal sudí penaltu, kterou proměnil Jakub Vaněk. Hned v 11. minutě přišla obrovská chyba strmilovského obránce, který nahrál Lukáši Štěpánkovi přímo do nohy a ten se v zakončení nemýlil. Zápas pokračoval v docela dobrém tempu na obou stranách. Hra byla vyrovnaná a šance měli jak domácí, tak hosté. Zvyšoval se počet rohů pro Strmilov a toho hráči využili ve 40. minutě. Míč se po rohu odrazil k Janu Dvořákovi, který nic nevymýšlel a vystřelil. Míč zapadl do brány po teči hostujícího hráče - 1:2. 

Domácí otočili nepříznivý výsledek a berou tři body

Druhý poločas začal překopávanou od vápna k vápnu. Další zajímavá situace byla až v 63. minutě, kdy dal Jan Dvořák druhý gól po téměř totožné situaci jako v prvním poločase. Po vyrovnání se strmilovští zbytečně zatáhli do hlubokého obranného bloku. Ovšem to vedlo k dlouhému nákopu na J. Hudce, který si převzal míč a běžel sám na bránu, ale před vápnem ho ze zadu skluzem fauloval suchdolský hráč, který za tento zákrok dostal pouze žlutou kartu. Avšak rozčilené diváky uklidnil Jiří Hanzal, který přímý kop proměnil přízemní střelou k tyči. Posledních dvacet minut už nebylo moc zajímavých, žádné šance ani jejich náznaky se nekonali. Strmilov už si výhru pohlídal zodpovědnou hrou.

Autor K. Lehejčková



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - L. Hačka [-] , J. Hanzal [-] , F. Procházka [-] , M. Novák [-] , J. Dvořák [-] , O. Nečeda [-] , T. Dohnal [-] , J. Hudec [-] , D. Sedlák [-] , D. Hanzal [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - J. Brabec [-] , L. Štěpánek [-] , M. Dunaj [-] , M. Březina [-] , T. Koranda [-] , Z. Zlamšídlo [-] , J. Vaněk [-] , D. Míka [-] , D. Kreim [-] , M. Durek [-]

ŽK: 66. M. Durek .
Hráči zápasu: J. Hanzal , J. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - VICAN Petr, TOMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí, mají silný mančaft a pokud jsou kompletní, tak neprohrávají. Natož doma před domácími fanoušky, které mají nejhlasitější v okrese.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích