Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 10:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dopolední zápas mezi Mladým a Dívčicemi rozhodla druhá půle


Branky


20
České Budějovice – Souboj dvou týmů ze středu tabulky, kterým se podzimní část vůbec nepovedla mezi rezervou Mladého a Dívčicemi dopadla lépe pro hostující celek. Do vedení se jako první dostali po devíti minutách domácí díky Linhartovi. Mladé mělo několik šancí na navýšení svého skóre, ale Dívčicím se povedl závěr zápasu a třemi góly otočily nepříznivý výsledek.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas

Program posledního podzimního kola III. třídy otevřelo utkání Mladého s Dívčicemi. Domácí tým roli papírového favorita ovšem nenaplnil. V 5. minutě přišla první akce. Rychlý protiútok Linharta, ale v pohodě chytil hostující brankář. I přesto to byli právě domácí, kteří se mohli radovat jako první. V 9. minutě obránce pomalou přihrávkou domů doslova namazal Tomáši Linhartovi a tomu se povedlo přehodit vyběhnuvšího brankáře hostí - 1:0.Jen o čtyři minuty později mohl vyrovnat Valenta, k zakončení mu chyběly doslova centimetry. Dívčice ve zbytku první půle dorovnaly tempo hry, ovšem doplácely na nepřesné přihrávky. Domácí fotbalisté měli v prvním poločase více vyložených šancí, dokonce nastřelili tyčku, ale navýšit skóre se jim nepodařilo.

Hosté ve druhé půli předvedli perfektní obrat

Zkraje druhé půle mohli dívčičtí srovnat, centr Valenty doputoval až na zadní tyč, tam však neobsazený Ježek nedokázal ve skluzu zakončit přesně. Poté přišlo několik velkých šancí domácích, ale jejich nepřesná koncovka je stála další navýšení skóre. Takže přišel trest v 64. minutě, když se ke střele odhodlal Luboš Tvrzický a přesnou ranou k tyči vyrovnal - 1:1. I poté byly šance na obou stranách a utkání mohlo dopadnout všelijak. V 84. minutě přišel další gól hostů. Ti rozjeli rychlý brejk, po centru Hájka se k míči nakonec dostal Luboš Tvrzický a jeho rána zaplula přesně k levé tyči. Voneš si na míč lehce sáhl, ale neměl nárok zasáhnout – 1:2. Tempo hry poté opadlo a Dívčice kontrovaly náskok. Závěr duelu měly Dívčice ve své moci a nepouštěly domácí do souvislejšího tlaku. Navíc hostům pomohla velká chyba domácích v 86. minutě. Valenta vybojoval míč na středu hřiště, nahrál do běhu Michalu Ježkovi a ten tak mohl definitivně pojistit vítězství hostů třetím gólem – 1:3. Dívčice po důležité výhře zůstaly na deváté příčce. Mládská rezerva je na desátém místě.


Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Získaných bodů si nesmírně vážíme. Jednalo se o těžké utkání, špatně jsme do zápasu vstoupili. Prvních deset minut byli aktivnější domácí, poté se hra vyrovnala. Z naší strany to nebylo ze začátku optimální, zlepšili jsme se až po přestávce. Byli jsme od druhého poločasu lepší v kombinaci a nakonec i ve finální fázi. Vytvořili jsme si šance, které jsme nakonec proměnili v góly a následně soupeře k ničemu nepustili. Podle mého názoru dnes zvítězil ten šťastnější tým. Na jaře je ve hře ještě hodně bodů a musíme se určitě hodně zlepšit, jestli se chceme dostat na přední patra tabulky.



Sestavy


SK Mladé B
M. Voneš [-] - A. Němec [-] , A. Kolář [-] , M. Pešek [-] , D. Račák [-] - M. Zemek [-] , L. Szojka [-] , M. Schuster [-] , J. Kouba [-] - J. Vítek [-] , T. Linhart [-] -

TJ Mír Dívčice
J. Vališ [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , O. Šťastný [-] , J. Hájek [-] - S. Rejdal [-] , Š. Vazač [-] , L. Tvrzický [-] , J. Špán [-] , V. Valenta [-] - M. Ježek [-]

Hráči zápasu: Š. Vazač , L. Tvrzický .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MROSKO Tomáš - HLAVÁČ Josef (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 22:34
Jan Valenta

Expert: Jan Valenta
Tip experta: výhra hostů

Dopolední utkání bude hodně náročné, přesto věřím že odvezeme tři body.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:53

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů