1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí veze tři body z Dívčic


Branky


18
Dubenec – Fotbalisté Dívčic nezvládli v utkání 12. kola III. třídy domácí měření sil s Lipím a prohráli už posedmé v sezoně. Domácí sice po trefě Rejdala od 7. minuty vedli, Lipí ale ve druhé půli výsledek brankami Dvorského a Wegenkittla otočilo a výhrou 2:1 se dostalo na páté místo tabulky. Dívčice zůstaly deváté.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Dívčice měly výborný vstup do zápasu, v 7. minutě střílel Ježek a jeho střelu dorazil do sítě Stanislav Rejdal - 1:0. V 17. minutě ze skvěle sehraného brejku na jeden dotek vychytal Macháček zcela volného Ježka a dorážku Valenty ztečoval obránce roh. Dívčice mohly zahozené šance mrzet, ale naštěstí pro ně nedokázali hosté využít volný přímý kop z dobré vzdálenosti. Další velkou šanci měl po tyčce Valenty opět Rejdal, ale téměř ze stejného místa jako v sedmé minutě netrefil branku. Těsně před koncem poločasu přišli dva přímé kopy těsně za vápnem, ale domácí útočníci nedokázali ohrozit branku Lipí. Poločas tedy skončil těsným vedením domácího týmu.

Lipí díky skvělé druhé půli bere tři body

Po přestávce už na podobné příležitosti mohly Dívčice jen vzpomínat. Šance si totiž vytvářelo pouze Lipí. Po několika minutách vytahoval domácí brankář robinzonádou krásnou střelu Plojhara po Svobodově sklepnutí. V 53. minutě už bylo vyrovnáno. Rohový kop prodloužil hlavičkou Wegenkittl, na hranici vápna byl zcela osamocený Antonín Dvorský a střelou z voleje srovnal stav utkání - 1:1. Celý zbytek druhé půle patřil Lipí, domácí se bránili jen s pomocí spousty faulů a v 75. minutě kapitulovali po rychle rozehraném rohu. Domácí brankář neudržel centr a po několika odrazech se k míči dostal Ondřej Wegenkittl a dotlačil míč do sítě. Na lavičce Lipí vypukla obrovská radost, v dívčickém táboře se dožadovali faulu na brankáře, ale nebylo jim to nic platné - 1:2. V závěru se domácí snažili alespoň vyrovnat, ale hra se neustále přerušovala a tak se ani nedokázali dostat na dostřel Macháčkovi svatyně. Lipí uspělo na dívčické půdě a alespoň trochu odčinilo prohru z konce minulé sezony.


Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Dopustili jsme se dnes bohužel dvou fatálních chyb a chyby prostě rozhodují zápasy. Já jsem spíše dnes zklamaný z našeho výkonu ve druhé půli. Také jsem čekal, že když je dokopná přijede víc lidí. Pro mě si hráči zasloužili větší podporu, která v této sezoně nepřichází. Příští týden zkusíme vyhrát v Mladém a rozloučit se zpackaným podzimem třemi body.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
J. Vališ [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , O. Šťastný [-] - S. Rejdal [-] , Š. Vazač [-] , L. Tvrzický [-] , J. Špán [-] , V. Valenta [-] - M. Ježek [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Wegenkittl [-] , M. Svoboda [-] , V. Boshtan [-] , J. Svobodný [-] , R. Fojtík [-] , J. Dolina [-] , M. Říha [-] , J. Říha [-] , J. Zoch [-] , D. Plojhar [-]

ŽK: 84. V. David - 67. J. Říha , 89. J. Macháček .
Hráči zápasu: J. Říha , R. Povišer .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HÁJEK Radek - AMBROŽ Martin (N), KAMLACH Bronislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza