5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Hodějovice se derou nahoru, doma přejely Dívčice 5:0


Branky


24

Hráči Nových Hodějovic v rámci 9. kola III. třídy jasně přehráli Dívčice 5:0 a posunuli se na šesté místo v tabulce. Dívčice tak podruhé za sebou nevyhrály. Kanonáda domácích začala po dvaceti minutách hry, kdy se během čtyř minut trefili Ruider a Janovský. Po změně stran si branku z penalty odškrtl Rudolf, následně se ještě trefil Hebký a v samotném závěru se prosadil i Schaffelhofer. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Utkání dvou týmů ze středu tabulky již v samém úvodu dávalo tušit, že se bude jednat o tuze soubojový duel, kterému nenahrával ani stav hrací plochy. Ani jeden z týmů se dlouho nemohl dostat do vyloženější šance, na straně Dívčic jevil známky útočného nebezpečí zejména rychlý Čuhaj, který využíval rychlých protiakcí a dostával se takřka do zakončení. Na druhé straně nejvíce hrozil Trachta, ale ani jedna z jeho šancí nebyla využita. Hodějovice ale nemusely smutnit dlouho. Po standardní situaci dostal přesný centr na hlavu Matyáš Ruider, který přesně umístěnou hlavičkou k tyči otevřel skóre utkání a rozradostnil celý svůj tým z první branky v zápase. O tři minuty pouzději hosté ve vápně neuhlídali Petra Janovského, který i velkou dávkou štěstí dostal míč do sítě. Moc už se do do konce první půle neudálo, v jeho samotném závěru vyslal na Nechvátala skvělý pokus z hranice vápna David, jeho ránu ale gólman Hodějovic skvělým zákrokem vytěsnil na rohový kop. Po první poločase odcházeli domácí s dvoubrankovým náskokem. 

Dívčice si odvážejí domu bůra

Dívčice chtěly vstoupit aktivně do druhého poločasu, z úvodního tlaku ale nedokázaly vytěžit snižující branku. Naopak na druhé straně byl velmi blízko premiérové trefě v zápase Trachta, po obehrání brankáře ale netrefil prázdnou branku. V 55. minutě se se zranil dívčický Čuhaj pro kterého musela přijet rychlá záchranná služba a hosté v této chvíli neměli na střídaní jediného hráče. Nové Hodějovice se začaly velmi rychle vracet do zápasu a proti Dívčicím a jejímu mdlému výkonu krátce před 80. minutou udeřily potřetí v zápase. Carda byl faulován v pokutovém území a kapitán Michal Rudolf pokutový kop bezpečně proměnil. Netrvalo navíc příliš dlouho a domácí přidali čtvrtý zásah a znovu u toho byl Rudolf. Ten si skvěle vyčíhnul moment překvapení a krásnou přihrávkou našel Denise Hebkého, který poslal míč za záda bezmocného brankáře - 4:0. Pro Dívčice poněkud frustrující průběh druhé půle umocnil ještě gól v posledních okamžicích zápasu, kdy už se oba týmy viděly téměř v kabinách, v 90. minutě Aibl vystihl naivní přihrávku hostujících obránců, našel na levé straně Jiřího Schaffelhofera a ten přidal pátou branku Hodějovic. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Domácím gratuluji k zasloužené výhře. Pokud budeme opakovat podobné individuální chyby, tak nemáme šanci vyhrávat. Opět nemáme ani bod a už to přestává být legrace. Musíme si v kabině důrazně promluvit. Koncentrace a taktické chyby nás sráží, a proto jsme zaslouženě prohráli.



Sestavy


FC Nové Hodějovice
L. Nechvátal [-] - Z. Kroupa [-] , J. Kovařík [-] , V. Korčák [-] , M. Rudolf [-] , M. Ruider [-] , J. Schaffelhofer [-] , J. Trachta [-] , R. Aibl [-] , T. Carda [-] , A. Melnychuk [-]

TJ Mír Dívčice
J. Vališ [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , V. David [-] , O. Šťastný [-] , J. Maňhal [-] - S. Rejdal [-] , J. Špán [-] , P. Semrád [-] , V. Valenta [-] - M. Čuhaj [-]

Hráči zápasu: L. Nechvátal , M. Rudolf .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VILHELM Jiří - SAIKO Oldřich (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 06:22
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 23:58
Jan Valenta

Expert: Jakub Červonyj
Tip experta: remíza

Podle tabulky jsou Hodějovice remízoví králové a navíc hrají doma. Takže tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 18:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 17:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 12:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 12:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 21:21
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 17:54

Tip: výhra domácích

Domácí budou chtít odčinit poslední výkony a doma určitě vyhrajou

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 09:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 09:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 04:49

Tip: remíza