Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice zvítězily v Kameňáku 6:3, rozhodl první poločas


Branky


20

Fotbalisté Dívčic vyhráli první venkovní utkání v podzimní části. Po předchozí prohře s Černým Dubem, tentokrát uspěli v 7. kole v Kamenném Újezdu 6:3. Hosté prožili skvělý vstup do zápasu a poločas ovládli jasným výsledkem. Ve druhém poločase už to nebyl tak dominatní výkon, přesto se povedlo vstřelit ještě další branky. Mezi střelce se dvakrát zapsal domácí Rožboud a hostující Ježek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Kamenný Újezd do čtvrtého domácího zápasu nastupoval v roli favorita, čemuž nahrávala aktuální forma, tabulkové postavení i gólová produkce obou soupeřů v podzimní části. Úvod a nakonec celá první půle tomuto předpokladu ale vůbec neodpovídala. Dívčice se poměrně brzy ujala iniciativy, trávily dlouhé minuty na útočné polovině s míčem na kopačkách a když už ho ztratily, okamžitě na soupeře vyvíjely enormní tlak při napadání. V 10. minutě byly za svou snahu Dívčice odměněny. Waldhauser nadýchaným centrem našel hlavu Michala Ježka a poslal hosty do vedení - 0:1. O sedm minut později hosté sehráli roh nakrátko, a i když následný centr brankář odvrátil, Michal Ježek se dokázal uvolnit a napálit míč k tyči - 0:2. Radost hostí trvala jen pár minut, protože na druhé straně se do odraženého míče položil Jakub Rožboud a s využitím clony před sebou ho dostal za brankáře. To byla ale poněkud ojedinělá šance domácích. Ve 30. minutě hosté rozehráli aut, Luboš Tvrzický napálil balón z třiceti metrů a krásným obloučkem přehodil domácího gólmana. O pět minut později přišla další šance Dívčic, míč se odrazil ke zcela volnému Martinu Čuhajovi a ten měl dostatek času na navýšení skóre. Půle tedy skončila 1:4 pro hostující fotbalisty. 

Dívčice berou tři body

Tu druhou začali domácí obrovskou šancí, kterou z vyložené pozice ve vápně neproměnil Samborský. Hostům začátek druhé půle vůbec nevyšel a domácí útočníci se poměrně snadlo dostávali do pokutového území. Zákonitě tak přišel trest. Parádní centr z přímého kopu se snesl za zeď na číhajícího Kotalíka, který si míč podržel, našel pasem Jakuba Rožbouda, jenž z bezprostřední blízkosti nezklamal a potvrdil pozici nejlepšího domácího hráče. Hosté zareagovali v 60. minutě, když vyražený rohový kop dostal do branky tvrdou ranou Jiří Špán - 2:5. Poté se Dívčice přeci jen zatáhly a chvílemi si výsledek až příliš hlídaly. Ovšem k vyrovnání měli domácí stále daleko. V 67. minutě ještě zvýraznil vedení dívčického mužstva povedenou akcí Stanislav Rejdal. V 91. minutě domácí kosmeticky upravili skóre, když do prázdné branky doklepl míč Oleh Kaminskyi. Dívčice tak vyhrály v Kamenném Újezdu vysoko 6:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Musíme být spokojeni jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou. Do zápasu jsme dobře vstoupili, pomohli nám brzké vedoucí branky. Jsme rádi, že se nám podařilo prosadit hned šestkrát. Hráli jsme dobře, měli jsme chuť do hry, vytvořili jsme si hned několik dalších šancí. Odehráli jsme dobré utkání, škoda jen že jsme dostali tři zbytečné góly.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
L. Prokeš [-] - M. Fousek [-] , J. Komberec [-] , J. Hain [-] , P. Kuryliuk [-] , V. Kotalík [-] , J. Rožboud [-] , V. Žondecký [-] , M. Velát [-] , M. Samborský [-] , J. Havlíček [-]

TJ Mír Dívčice
J. Vališ [-] - L. Waldhauser [-] , O. Šťastný [-] , V. David [-] - S. Rejdal [-] , V. Valenta [-] , J. Špán [-] , L. Tvrzický [-] - M. Čuhaj [-] , M. Ježek [-] , V. Strnad [-] -

ŽK: 34. M. Fousek - 6. L. Waldhauser , 21. V. Strnad , 31. J. Valenta .
Hráči zápasu: L. Tvrzický , M. Ježek , V. Strnad .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYŠLAVÝ Jaroslav - KUČERA Jan (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Domácí se rozstřileli a věřím že budou chtít zopakovat kanonádu z minulého kola,ale tady spíše věřím hostům a doufám že obávaný střelec Ježek se konečně chytne a bude mu to tam padat jako na jaře…vyhra hostů 2:3

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích