2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice poprvé v sezoně berou tři body, Nové Hrady porazily 2:0


Branky


20

Dubenec - Ve 3. kola III. třídy zvítězili fotbalisté Dívčic nad Novými Hrady 2:0. Utkání nabídlo mnoho šancí, ale gólem v prvním poločase skončil pouze nájezd domácího Ježka. Ve druhém měli domácí řadu šancí, ale definitivní klid přisel až s druhým gólem Ježka. Dívčice poprvé v sezoně zvítězily, Nové Hrady na tři body stále čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Ježek

Dívčičtí předvedli povedený vstup do utkání, poprvé mohli udeřit již ve druhé minutě. Špatně odkopnutý balon zachytil na hranici pokutového území Čuhaj, jenž si troufl ještě na kličku a následně zakončil. Jeho prudká rána byla na poslední chvíli sražena na rohový kop, z něhož ale domácí už nic nevymysleli. Ve 27. minutě se na středu pěkně uvolnil Špán, krásnou přihrávkou našel Michala Ježka, který obešel hostujícího brankáře a pohodlně skóroval - 1:0. Nové Hrady jako by po inkasované brance úplně vypnuly, do poločasového hvizdu nebyly vůbec nebezpeční. Domácí mohli naopak svůj náskok zdvojnásobit, když po pasu Valenty uháněl Ježek sám na Haidera. Strážce novohradské svatyně ale jeho přízemní střelu dokázal nohou vyrazit na roh, takže do kabin se šlo za jednogólového vedení Dívčic.

Domácí berou zaslouženě všechny body

Trenér Dívčic přichystal do druhého dějství nějaké změny, které hru jeho celku rozhodně oživily. V 53. minutě byly Nové Hrady blízko vyrovnání, brankář Strnad byl ale připraven. O pět minut později mohli udeřit také domácí, Valentova střela ale mířila mimo. Atraktivní fotbal pokračoval i nadále. Prakticky vzápětí se po Tvrzického pasu natahoval Macháček. Ke střele mu však nakonec kousek chyběl. V 67. minutě už ale úřadovali domácí. Tvrzický hlavou naservíroval míč do pravé strany na Valentu, ten si ho navedl na rohový praporek a přesným centrem našel hlavu Michala Ježka, který zdvojnásobil vedení Dívčic. Následně mohl vstřelit hattrick, ale k míči se i přes veškerou snahu nedostal. Fanoušci byli poté ještě svědky velké šance na každé straně. Proti Štískalovi se nejprve blýskl Strnad, na druhé straně vychytal Haider Valentu. Další šance už nepřišly a Dívčice poprvé v nové sezoně vyhrály. Nové Hrady, které mají o zápas méně zatim na výhru čekají. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Myslím si, že to bylo vítězství vůle a dobré organizace. Zápas takto jistě dozadu jsme ještě nehráli a tím pádem se nám hrálo dobře dopředu, od toho se vždy ten tým odrazí. Jenom škoda, chtěli jsme dát ještě třetí gól, aby se nám hrálo lépe v závěru. Ale musím říct, že kluci konec zvládli bravurně a dohráli to. Kolikrát jsme zde dohrávali zápasy v nervech a pod tlakem, nyní jsme to dohráli relativně v klidu, i když samozřejmě v závěru přišel tvrdý a zbytečný zákrok na Waldhausera, který rozpoutal menší roztržku. Máme tři body, ale je to zase jen jeden zápas a je potřeba pracovat dál. Já jsem rád, že to vítězství je zasloužené, podložené dobrým výkonem, vůlí a že bylo z hráčů cítit to, co jsme celý týden chtěli, aby si za tím šli od první do devadesáti minutu a to určitě na hřišti i na lavičce bylo vidět a byli jsme odměněni.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
R. Lukáš [-] - Š. Hájek [-] , O. Šťastný [-] , S. Rejdal [-] , V. David [-] , J. Špán [-] , L. Waldhauser [-] - J. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] - M. Čuhaj [-]

TJ Nové Hrady
R. Haider [-] - M. Chlebuch [-] , J. Tomášek [-] , J. Bláha [-] , L. Brousek [-] , J. Stiskala [-] , M. Mekiš [-] , M. Vrobel [-] , K. Šedivý [-] , M. Bican [-] , J. Hanžlík [-]

ŽK: 12. M. Čuhaj , 81. J. Špán , 90. V. Valenta - 11. M. Bican , 89. J. Stiskala .
Hráči zápasu: V. Strnad , M. Ježek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - AMBROŽ Martin (N), HOFER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jan Lexa
Tip experta: remíza

Dívčice můžou překvapit, budu věřit v remízu 4:4 a kluci získají první bod.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů