2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí proti Kameňáku vedlo, nakonec se body dělily


Branky


19

Fotbalisté Kamenného Újezdu remizovali v prvním kole 2:2 s Lipím. Hosté v duelu po dvou gólech Tengla vedli, domácí ale zvládli zásluhou Havlíčka a Kotalíka odpovědět. Lipí tak promarnilo možnost urvat první vítězství nové sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
Milan Svobodný (trenér): První poločas hosté jednoznačně lepší. Nám nevyšel úvod a obdrželi jsme branku snad ve třetí minutě. Naše hra od té doby byla nepřesná, postrádala nápad, nasazení, prostě jsme neměli kvalitu. Soupeř měl hru pod kontrolou. Ve druhém poločase jsme změnili rozestavení, vrhli vše do útoku a chtěli utkání otočit. Studená sprcha přišla z prvního protiútoku soupeře a stav byl 0:2. Ani to nás nesložilo, neustoupili jsme z naší kombinační hry, přidali konečně bojovnost a srdíčko a soupeře jsme začali přehrávat. Odměnou bylo vyrovnání, byť naše branky byli z těch šťastnějších. Hra ve druhém poločasu byla jednoznačně v naší režii a myslím že i soupeř byl nakonec rád za bod z venku, jelikož nebyl asi v kompletní sestavě. Já remízu považuji za spravedlivou. Chci pochválit celý tým za bojovnost a přístup ve druhé půlce. Nejlepší hráče mám dva, vzadu Mára Velát a v ofenzivě Viki Kotalík, střelec vyrovnávací branky a odmakané utkání na sto pro. Zápas oproti zvyklostem byl korektní a férový a soupeři přeji ať se jim dál daří.




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
J. Dudák [-] - V. Kotalík [-] , V. Žondecký [-] , P. Kuryliuk [-] , J. Rožboud [-] , R. Soukup [-] , J. Havlíček [-] , V. Šimek [-] , M. Velát [-] , M. Sládek [-] , M. Samborský [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Bakalář [-] , A. Dvorský [-] , R. Povišer [-] , O. Kaše [-] , T. Dychtl [-] , T. Tengl [-] , J. Svobodný [-] , J. Holinka [-] , J. Říha [-] , M. Říha [-]

ŽK: 90. J. Říha .
Hráči zápasu: M. Velát , V. Kotalík - T. Tengl .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: GRANEC Robert - KUČERA Jan (N), KAMLACH Bronislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

Naše ambice pro sezónu prozrazovat nechci.. ale v naší pergůlce u sodovky vždycky připíjíme na divizi.. tím vám možná trochu napovím..(smích) k zápasu mě mrzí že nebudu v dresu.. nevejdou se do něj.. zatím (smích). Zápas to bude dobrej jen maličkost k soupeři který už by se pár sezón viděl rád v přeboru chci vzkázat… hoši umíme na vás a vy to víte!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza