2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatická bitva Mokrého a Čtyráku skončila dělbou bodů po remíze 2:2


Branky


14. T. Alexa , 82. P. Alexa - 3. P. Jirák , 40. T. Dubský
19

Fotbalisté Mokrého se značně omlazeným kádrem v prvním soutěžním zápase bodovali, ale nezvítězili. S rezervou Čtyř Dvorů doma remizovali 2:2. Hosté se ujali vedení díky Jirákovi, chvíli poté vyrovnal Tomáš Alexa. Na sklonku prvního poločasu vrátil hostům vedení Dubský. O vítězství hosté přišli krátce před koncem, kdy proměnil svou šanci Petr Alexa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Facebook: Vynikající fotbal byl k vidění dnes v Mokrém, kde muži hostili Čtyři Dvory. Z třináctičlenné soupisky domácích bylo sedm borců v dorosteneckém věku, soupeř přijel s kvalitním kádrem posíleným několika kluky z áčka a od začátku se hrál fotbal nahoru dolů s vysokým fyzickým nasazením na obou stranách. Hosté šli do vedení, na které odpověděla vyrovnáním posila Tomáš Alexa. Ještě do půle šel soupeř do vedení podruhé. Ve druhém poločase se Mokré hnalo za vyrovnáním a zaslouženě se dočkalo po brance Petra Alexy. Závěr přinesl ještě několik gólovek, ale brankář hostí doslova vyčaroval hostům bod. Výkon byl obrovským příslibem pro celou nadcházející sezónu, přítomní diváci po zápase dlouho týmu aplaudovali.




Sestavy


TJ Mokré
J. Hrabánek [-] - J. Hrabánek [-] , O. Fošum [-] , R. Rottner [-] , P. Štumbauer [-] , T. Alexa [-] , P. Alexa [-] , A. Hošna [-] , J. Návara [-] , R. Beneda [-] , L. Vraný [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
J. Jágr [-] - Z. Svoboda [-] , M. Zare [-] , P. Váňa [-] , J. Valenta [-] , T. Dubský [-] , P. Jirák [-] , D. Sobolík [-] , T. Vajo [-] , T. Písko [-] , P. Karlíček [-]

ŽK: 14. J. Hrabánek - 37. J. Vymětalík , 76. T. Vajo .
Hráči zápasu: T. Alexa - J. Jágr .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PRIMUS Miroslav - ČERVENEC Martin (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

Čtyrák se v Mokrém trochu namočí, vyrovnaný zápas skončí výhrou domácích, kteří jsou schopni hrát kombinačně odzadu. Pořád hosté můžou slušně doplnit, ale přeci jen ty začátky pro béčka početně bývají lepší a hrají tak standardně hráči benfiky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů