Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jedenáctigólová přetahovaná pro Kamennou, v Dívčicích rozhodl druhý poločas


Branky


19

Dubenec - Velmi bohatý na góly byl zápas prvního kola III. třídy mezi Dívčicemi a Kamennou. Tři body v něm nakonec vybojovali hosté. Ti sice prohrávali po dvaceti minutách 2:0. Hosté ale dokázali vstřelilt i díky hattricku Kunágla čtyři branky do poločasu a strhnout vedení na svou stranu. Druhý poločas dívčická obrana dělala chybu za chybou a hostujícíc útočníci je nemilosrdně trestali. Hattrick vstřelil také Hanzal a zajistil Kamenné vítězství 7:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Hodnocení je z mé strany smutné, ale bohužel, taková je realita. Soupeř nám ukázal, jak se hraje fotbal, jak se k zápasu přistupuje. Hosté měli hlavně v první půli větší ochotu a chuť hrát a běhat, my jsme pro lepší výsledek neudělali maximum. Kamenná ukázala kvalitu a potrestala téměř každou naši chybu v defenzivě.

TJ Sokol Kamenná
Radim Petr (hráč): Všichni jsme se na to těšili. Napjatě jsme očekávali, až se znovu ozve to povědomé klapání kolíků na cestě ze šatny, až se z tribun ozvou ty dobré rady o ukončení činnosti, až vzduch na hřištích opět provoní klobásy a pivo. První zápas sezóny. Počasí pro fotbal ideální, pro diváky méně. V tomto sychravém počasí ale fanoušky jistě zahřálo, co viděli. Na obou stranách totiž hořely obrany a spálených šancí také nebylo málo. To zvláště na dívčické straně hřiště, kde útočníci Kamenné opravdu nevstoupili do utkání dobře. Dívčice hrozily z protiútoků, které sehrály opravdu dobře a skóre se do 15. minuty 2x měnilo. Těžko říct, co zapříčinilo takovou počáteční laxnost v některých částech kamennské sestavy. Existují nepotvrzené domněnky, že se někteří hráči pod rouškou tmy schovávali před večerkou na dně flašky Ginu. Samozřejmě se známou partou Jim, Jack, nějaký kapitán a Kuba z Libně...Karel nepřijel. Teda prý. To vše na náměstí v Trhových Svinech, kde Aleš Brichta mísil xenofobní kecy s notoricky známými tóny svých písní. Ale spíše to budou fámy. Ať je to jak chce, tak Dívčice vedly 2:0 a Kamenná vypadala, že by potřebovala někoho, kdo by znovu pozvedl prapor. Naštěstí se nečekalo na osamělého spasitele a celý tým bojoval za otočení stavu. Vyzdvihnout však musíme výkon hráče č.17, Jaroslava "Kozy" Kunágla, který ve středu zálohy běhal, jako kdyby zapil kefírem dvě kila třešní. Dal zapomenout na jarní část minulé sezóny, kdy ho místo protihráčů naháněl spíš porybný a dokázal dokonce vsítit hattrick. Do šaten se šlo za stavu 2:4 a Kamenští věděli, že už tohle nepustí. Druhý poločas se hrál zajímavý fotbal, ale oba týmy by si jistě představovaly lepší zakončení svých akcí. Zápas, kde místo 11, mohlo padnout klidně 20 gólů, nakonec skončil 4:7. Vlasta "Anti" Bašta po zápase řekl, že po tolika šancích co nedal, musí spálit kopačky a koupit nové. Na internetu od té doby koluje petice s názvem "Kopačky spal, ale nové nekupuj" ... nevíme, kdo iniciátorem této "akce", ale pokud můžete, tak jí podpořte podpisem, děkujeme. Sokol Kamenná musí každopádně zlepšit i administrativu. Protože zjistit hodinu před zápasem, že si zapomněli přeregistrovat hráče z Rakouska, je na defenestraci. Míra "Sir" Syrovátka si musel připadat fakt trapně s tou taškou v ruce. Ale alespoň pošetří doléčenou "Achillovku" a bude ready na příští týden.



Sestavy


TJ Mír Dívčice
R. Lukáš [-] - V. Švach [-] , J. Špán [-] , Š. Hájek [-] , L. Waldhauser [-] - D. Petružálek [-] , L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] , J. Valenta [-] - M. Ježek [-] , M. Čuhaj [-]

TJ Sokol Kamenná
P. Brousek [-] - D. Příhoda [-] , M. Hanzal [-] , V. Bašta [-] , J. Kunágl [-] , J. Smolen ml. [-] , P. Randa [-] , R. Petr [-] , J. Smolen st. [-] , J. Syrovátka [-] , M. Baloun [-]

ŽK: 50. Š. Hájek - 53. R. Dobeš .
Hráči zápasu: M. Hanzal , J. Kunágl .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PILEČEK Josef - AMBROŽ Martin (N), BAŠTA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: remíza

Domácí hrají dobře dokud nedostanou gól, pak se hra rapidně mění, za to jsou určitě na sezónu dobře připraveni. Kamenná je favorit, který si odveze maximálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích