Černý Dub vstoupil do nové sezony vítězně, doma přehrál Mladé


Branky


20

Úvodní kolo nového ročníku III. třídy pokračovalo duelem mezi Černým Dubem a rezervou Mladého. Hosté sice šli v úvodu utkání díky trefě Vítka do vedení. Domácí zásluhou Přibyla rychle srovnali, ale Tondr před koncem poločasu vrátil hostům vedení. Posílený Černý Dub ale ve druhé půli zabral a díky trefám Wohlgemuta, Horáka a Tomáše rozhodl o vítězství v poměru 4:2.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Hned od úvodního hvizdu dávali hráči domácích najevo, že budou nepříjemným soupeřem, který chce hrát kombinační fotbal. Do vedení se však dostali hosté. Ve 4. minutě se hostující Kolář dostal přes Hošnu a přihrávkou pod sebe našel Jiřího Vítka, který uklidil míč do prázdné branky 0:1. Tlak domácích stále stoupal. V 10. minutě se za obranu dostal Horák, ale jeho střelu levou nohou vychytal Eliáš. Na vyrovnávací branku se nečekalo dlouho, když v 17. minutě Ďurica sklepnul míč Davidu Přibylovi a ten střelou k tyči vyroval stav utkání – 1:1. Za pár minut se domácí mohli dostat do vedení, ale Ďurica z těžké pozice trefil pouze boční sít odkryté branky. Ve 26. mnutě se Schneider dostal přes hostujícího obránce a nacentroval na Ďuricu, jeho střelu nůžkami, ale vyrazil Eliáš do břevna. Stav se tedy stále neměnil. Hosté si nějakou větší šanci v první půli nevytvořili, nakopávané balony sbírali stopeři Černého Dubu a Schuster tak moc práce neměl. Ve 43. minutě bylo najednou vše jinak, když se krásně z přímého kopu trefil Karel Tondr – 1:2. Do kabin šli tak šťastnější hráči Mladého.

Domácí otočili nepříznivý stav a berou tři body

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu, hráči domácích byli silnější na balonu, kombinovali a vytvářeli si šance. Byla jen otázka času, kdy přijde vyrovnání. V 65. minutě se po krásné kombinační akci, dostal do šance Martin Wohlgemuth a střelou na zadní tyč vyrovnal stav utkání – 2:2. Tento stav však nevydržel dlouho a domácí se v 67. minutě mohli opět radovat. Snížek našel volného Milana Horáka a ten přízemní střelou z vápna nedal Eliášovi šanci – 3:2. Mladé se po inkasovaném gólu trošku oklepalo a začalo se postupně dostávat do zápasu. Vyloženou šanci si ale nevytvořilo a centrované míče do vápna nebyli receptem na vstřelení branky. Za to domácí mohli své vedení navýšit. V 72. minutě se do zakončení dostal Ďurica, jeho střelu však vychytal Eliáš a následná dorážka Schneidera mířila nad břevno. O pár minut později přišla další šance. V 75. minutě se akce opakovala, střelu Ďurici vyrazil Eliáš, ale následná dorážka, které se dostal Welser, nenašla místo mezi třemi tyčemi. Černý Dub si pojistil výhru až v poslední minutě. V 89. minutě Schneider prodloužil centrovaný balon, na který si naběhl Ondřej Tomáš a střelou z hranice vápna navýšil vedení – 4:2. Černý Dub si tak po zaslouženém výkonu připisuje první tři body do tabulky.

Autor: Václav Welser



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Petr Snížek (hráč): Myslím, že je lepší vyhrát takhle po otočce než někoho rozprášit do bezvědomí o deset. Před Kamennou varovaní, je na čem zamakat, jak dozadu tak dopředu. #SpoluZaVelkymSnemSpoluZaPostupem




Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
M. Schuster [-] - P. Snížek [-] , F. Kříž [-] , M. Ďurica [-] , D. Přibyl [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , M. Horák [-] , M. Wohlgemuth [-] , J. Dědina [-]

SK Mladé B
M. Eliáš [-] - T. Brozman [-] , L. Szojka [-] , A. Němec [-] , J. Kudlata [-] - J. Kotzina [-] , K. Tondr [-] , A. Kolář [-] , M. Schuster [-] - J. Vokáč [-] , J. Vítek [-]

Hráči zápasu: D. Přibyl , J. Dědina .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: STACH Josef - KRČMÁŘ Jiří (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 8. 2022 19:28
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice
Hodnocení zápasu
Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

Na trhu už nejsou volní hráči.. všechny “transfery” skončili v Černém Dubu. Letních posil mají dost a teď se uvidí jak hrají. Přeceňovat je nebudem, ale Mladé odjede s bůrem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů