Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 15:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody skončily výhrou Hluboké B


13

Hluboká B se vyhřívá na čele okresního přeboru, ale v minulém kole ztratila doma proti Zlivi. Napravit to chtěla proti Lokotce.  Loko B se také daří a drží se na 5. místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce padlo 7 branek

Málo vídanou přestřelku skončilo utkání mezi rezervami Loko a Hlubokou. Skóre otevřel v 5. minutě Tomáš Křiváček, který v utkání nepromluvil naposledy a bude o něm ještě slyšet. V 27. minutě pak srovnal domácí Kadlec. Nerozhodný stav vydržel jen chvíli, kdy Hluboké vrátil vedení David Šestauber. Následně se opět po jedné brance prosadil Šestauber a Křiváček. Zdálo se, že utkání bude mít jasný průběh pro lídra tabulky. Ale, hosté prakticky hned po rozehrání snížili brankou Voláka a před koncem poločasu vstřelil branku domácí Růžička. Do šatny se šlo za stavu 3:4 pro Hlubokou B.

Křiváček vstřelil pět branek

Druhý poločas započal tam, kde první skončil a to brankovou smrští. V 50. minutě zkompletoval hattrick Tomáš Křiváček. To opět vydrželo pouze chvíli a o tři minuty později snižoval Mareš. 4:5 V 63. minutě se prosadil opět hlubocký forvard Křiváček. Následně se hra uklidnila, ale tempo zápasu zůstalo stejné. V 83. minutě rozhodčí Krčín nařídil pokutový kop pro hosty. Ten si vzal Tomáš Křiváček a nemýlil se. Byla to již jeho pátá branka v utkání. To definitivně zlomilo domácí odpor.  V 88. minutě udeřili hosté naposledy, kdy zkompletoval svůj hattrick také David Šestauber. Velkolepé utkání plné branek přineslo 12 gólů a dva hattricky na straně Hluboké B. Ta se vrátila do čela Okresního přeboru.

 



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Kuruc [-] - R. Fošum [-] , R. Kadlec [-] , P. Kříž [-] , M. Volák [-] , J. Weinreb [-] , V. Mareš [-] , J. Kuchař [-] , J. Zýka [-] , Z. Gregor [-] , Z. Marek [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Bublík [-] - T. Křiváček [-] , F. Brom [-] , M. Kovařík [-] , P. Matásek [-] , P. Tůma [-] , J. Sulek [-] , J. Procházka [-] , M. Kaňák [-] , M. Kudrle [-] , T. Kučera [-]

Hráči zápasu: D. Šestauber , T. Křiváček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - SAHAN Štěpán (N), POVIŠER Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:34

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 13:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 10:41

Tip: výhra hostů