4:2
(2:2)
27. M. Pojer (p.)
32. J. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:15

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany zvládly úvodní utkání proti nováčkovi soutěže


Branky


10. N. Bujnovský , 17. L. Ebenhöh , 47. L. Ebenhöh , 63. L. Ebenhöh - 27. M. Pojer (p.) , 32. J. Novák
13

K prvnímu utkání nové sezóny zavítal nováček Okresního přeboru ze Dřítně do Borovan. Ty předvaděly v minulé sezóně hezký fotbal a nebýt zranění mohli být ještě výš. Přivedli zajímavé posily a pokud bude sloužit zdraví, budou patřit mezi favority soutěže. Naopak Dříteň loni působila v 1.B třídě a musela přijmout stěhování o soutěž níže. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten za vyrovnaného stavu

V Borovanech se hrál oboustranně pěkný a útočný fotbal. Hra plynula a oba týmy střídaly své příležitosti. V 10. minutě po ose Němec, Blažek, Ebenhöh, odcentroval perfektně Zavřel a Nikola Bujnovský uklidil míč do sítě. 1:0 V 17. minutě podnikli domácí rychlý protiútok. Langer přihrál Bujnovskému, který přihrávkou našel Lukáše Ebenhöha, který přesnou střelou k pravé tyči zvýšil na 2:0. O tři minuty mohlo být s hosty ještě hůře, ale Blažek po centru Marka přestřelil Léblovu branku. Ve 27. minutě nařídil sudí pokutový kop pro Dříteň a kapitán mužstva Miloš Pojer se nemýlil. 2:1 Vrátit dvoubrankové vedení mohl vzápětí Bujnovký, ale jeho střela z dvaceti metrů skončila na tyči. Od 30. minuty byla Dříteň lepším mužstvem a dočkala se hned odměny. V 32. minutě podnikli hosté povedený protiútok a Josef Novák prostřelil brankáře Svobodu. 2:2 Před koncem poločasu se mohla dostat Dříteň i do vedení, ale samostatný nájezd Klimeše skvěle lapil Svoboda. Do šatny se tedy šlo za srovnaného stavu.

Ebenhöh zkompletoval hattrick

Do druhé poloviny vlétli domácí jako uragán a po skvělé individuální akci Lukáše Ebenhöha, který obehrál tři hráče a přesnou střelou k tyči prostřelil brankáře, se vrátili do vedení. 3:2 V 55. minutě mohl srovnat Werner, ale ve stoprocentní šanci selhal. Navýšit vedení mohl domácí Vacek, ale v sólovém nájezdu nastřelil pouze tyč. V 63. minutě se dočkali domácí uklidnění. Po chybě brankáře Lébla si s nastalou situací poradil Lukáš Ebenhöh a zpečetil tak hattrick. 4:2 Domácí měli další šance, ale Lébl měl dobře postavenou branku a tak pouze opět zvonila jen konstrukce jeho branky. Od 75. minuty se domácí více stáhli a čekali na protiútoky. Dříteň předváděla hezký a útočný fotbal, ale jejich pokusy končili na obraně Borovan nebo na brankáři Svobodovi. Žádná branka již nepadla a tak body zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Dneska zahrál výborně celý manšaft a musíme jen chválit. Výborně k nám do party zapadli naše posily Lukáš Ebenhöh a Jakub Marek. Pochvala patří i rozhodčímu Mroskovi, který skvěle odřídil celé utkání.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - D. Langer [-] , B. Němec [-] , V. Pileček [-] , O. Zavřel [-] - N. Bujnovský [-] , J. Vodhánil [-] , L. Ebenhöh [-] , M. Blažek [-] - J. Marek [-] , M. Pečman [-] -

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Pojer [-] , J. Novák [-] , J. Moudrý [-] , J. Klimeš [-] , P. Picka [-] , F. Šantora [-] , R. Petr [-] , Š. Parýzek [-] , J. Klimeš [-] , M. Werner [-]

ŽK: 33. M. Blažek , 45. L. Ebenhöh , 76. J. Vodhánil - 36. F. Šantora .
Hráči zápasu: J. Marek , L. Ebenhöh .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MROSKO Tomáš - MAREŠ Ondřej, VELICKÝ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů