4:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno si doma poradilo s Černilovem


Branky


4. O. Polák , 25. A. Smola , 38. D. Drašnar , 90. P. Hrudík - 7. P. Benák , 36. T. Matoušek (p.)
13

Opočno v 9. kolem přivítalo Černilov. Oba týmy v minulých kolech prohráli a v tomto zápase to chtěli napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v prvním poločase viděli pět branek

Diváci, co dorazili na nový opočenský stadion na první gól nečekali příliš dlouho. Již ve 4. minutě zahrával rohový kop Tomáš Přibyl, míč si našel kanonýr Ondřej Polák a přesnou hlavičkou ho umístil za záda černilovského gólmana Jana Maléře. Hosté odpověděli vzápětí, taktéž z rohového kopu, když se míč dostal k Petru Benákovi, který překonal Martina Malého.

 

Domácím vedení vrátil v 25. minutě famózní střelou ze střední vzdálenosti, která skončila v šibenici záložník Adam Smola. Ve 36. minutě bylo opět srovnáno, když hosté kopali penaltu. K ní se postavil Tomáš Matoušek a s přehledem srovnal na 2:2. Skóre se o dvě minuty pozdějí opět měnilo. Tomáš Přibyl zahrával další rohový kop a důrazný útočník David Drašnar dokázal míč dotlačit za Maléřova záda.

 

Do šaten tak odcházeli spokojenější domácí. 

Černilov své šance nevyužil a v závěru zpečetil výhru domácích Hrudík

Ve druhém poločase byly k vidění šance na obou stranách. Hosté však srovnat nedokázali. Zakončení bylo buď nepřesné a nebo na správném místě stál domácí gólman Martin Malý.

 

Domácí jednu ze svých šancí dokázali přetavit v gól. V 90. minutě hosté kopali rohový kop a vrhli všichny své síly do útoku za cílem srovnat a poslat zápas do penalt. Do vápna domácích přiběhl i gólman Maléř. Rohový kop se hostům bohužel nepovedl a domácí z rychlého protiútoku zvýšili na 4:2, když do prázdné uklidil míč Petr Hrudík.

 

Opočno tak dokázalo vyhrát další domácí utkání a bodově se dotáhlo právě na Černilov.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Na co jsme dojeli na Slavii, kde jsme inkasovali z 1. standardky, se nám povedlo využít po hlavičce Ondry Poláka. Černilovu se také z prvního rohu povedlo srovnat. Naštěstí nám vedení vrátil fotbalovou parádou Adam Smola. I podruhé se hostům podařilo vyrovnat po sérii chyb z penalty. Vedení jsme si vzali zpět po důrazu Davida Drašnara. V 2. půli byly šance na obou stranách, v gól jsme jednu z nich přetavili my. Dnes jsem spokojený s výkonem, který byl nejlepší v sezoně. Pochvala celému týmu!

FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Oproti minulému kolu děkuji trenérovi za objektivní hodnocení. Bojujeme, dřeme, jezdíme po zadku, ale zahazujeme šance. Naše chyby ve hře se nasčítají a stojí nás to body. Musíme dostat do zápasu naší dobrou práci v tréninku. Náš nově se tvořící mladý tým sbírá zkušenosti v každém zápase. Hlavu vzhůru a jdeme na dalšího soupeře.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - P. Hrudík [-] , J. Franc [-] , Š. Brožek [-] - A. Smola [-] - D. Drašnar [-] , O. Polák [-] (82. M. Labik [-] ) , L. Růžička [-] (78. S. Jech [-] ) , O. Přibyl [-] , M. Vondřejc [-] , T. Přibyl [-]

FK Černilov
J. Maléř [-] - L. Daněk [-] (87. D. Jaroš [-] ) , K. Holeček [-] , P. Benák [-] , M. Flégl [-] (62. T. Bešík [-] ) , A. Roubal [-] , M. Voltr [-] (46. V. Śmied [-] ) , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , V. Svatoň [-] , J. Hartig [-] (72. )

ŽK: 58. M. Vondřejc , 80. J. Franc .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Jehlička František - VALIHORA Jaromir, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Franc
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás těžký zápas, ale věřím, že domácí prostředí nám pomůže a Černilov porazíme

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů