J. Valtera 22.
M. Maňas 28. (vl.)
2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov napravil vysokou porážku z prvního kola


Branky


22. J. Valtera , 28. M. Maňas (vl.) - 4. M. Jedlička , 20. D. Cvejn , 65. J. Novotný
10

V tomto zápase se spolu utkali nováčci soutěže Zdelov a Hronov. Hronovu vstup do sezóny vyšel, když dokázal vyhrát v Lípě. Zdelov naopak první zápas prohrál doma s Opočnem vysoko 9:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl čtyři branky

Do první šance se dostali domácí, nedokázali ji ovšem zakončit. Zdelov poprvé udeřil ve čtvrté minutě, kdy svoji šanci úspěšně zakončil záložník Martin Jedlička. Na jeho branku ve 20. minutě navázal aktivní Daniel Cvejn a bylo to již 2:0 pro hosty.

 

Domácí se z horové 20-ti minutovky dokázali oklepat a ve 22. minutě snížil na 1:2 útočník Jakub Valtera. V druhé polovině první půle byli aktivnější domácí. Z jejich útočných akcí však skončil gólově pouze střílený centr Michala Zíty, který si do vlastní brány srazil Michal Maňas.

 

První poločas skončil za stavu 2:2. 

V druhém poločase byl aktivnější Zdelov

Do druhé půle vsoupili aktivněji hosté a domácí tahali většinu času za kratší konec. Zdelov byl silnější na balónu a měl lepší pohyb. Za jejich aktivní hru byli odměněni v 65. minutě, kdy se trefil Jan Novotný.

 

Skóre se do konce zápasu již nezměnilo, protože Zdelov své další šance nevyužil a domácí také skórovat nedokázali. Hronov nenavázal na svoji vítěznou sérii, která trvala 9 soutěžních zápasů a hosté si tak odvezli domů první tři body v této sezóně. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: ,,Jsem velmi zklamaný z výkonu některých opor a z přístupu k zápasu i z mentálního nastavení před ním. Naopak někteří hráči, kteří nastoupili vzhledem k absenci některých opor, podali velmi slibné výkony a pokud budou i nadále takto pracovat hlavně v tréninku, mohli bychom se dočkat větší konkurence v mužstvu. Doufám, že se poučíme a v příštím zápase navážeme spíše na výkon z prvního kola soutěže."

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Do Hronova jsme jeli s jasným cílem a to odčinit vysokou prohru z minulého kola. To se nám povedlo, ale mohlo to být klidnější, kdybychom dali více branek, šance jsme na to měli. Teď nás čekají dva těžcí soupeři, ale zkusíme se o to porvat.



Sestavy


AFK Hronov
D. Balcar [-] - D. Kollert [-] , J. Valtera [-] , O. Naumenko [-] , J. Exner [-] (60. M. Marx [-] ) , V. Pohl [-] , M. Zíta [-] (77. J. Rubeš [-] ) , Z. Bašta [-] , P. Schreiber [-] , M. Puraš [-] , V. Tichý [-]

FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Maňas [-] , D. Komárek [-] , D. Cvejn [-] , M. Jedlička [-] , M. Kubový [-] , M. Neubecker [-] , J. Novotný [-] (83. M. Bulavcsjak [-] ) , A. Forche [-] , T. Kozel [-] , T. Handa [-] (40. K. Vašátko [-] )

ŽK: 83. A. Forche .
Místo: Velké Poříčí. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Lukáš Zrůst
Tip experta: výhra domácích

V souboji nováčků bych si vsadil na "plichtu" a výhru domácích na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů