Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 10:15

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maršner korunoval hladkou jízdu Brandýsa


Branky


0

Fotbalisté FK Brandýsa nad Labem přivítali na svém hřišti v úvodním kole Červené Pečky, proti nimž dokonale navázali na výkon z pohárového utkání proti Vltavínu a do nového ročníku 1.A třídy skupiny B 2015/2016 vstoupili vysokou výhrou 5:1, kterou okořenil dvěma góly Aleš Maršner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brandýs prožil skvělý vstup do utkání

FK Brandýs nad Labem si těžko představoval lepší vstup do utkání, domácí hráči se již ve dvanácté minutě ujali vedení zásluhou Miroslava Sluhovského, na jehož gól o pouhých šest minut později navázal Jan Prokop, pětadvacetiletý záložník, který zvýšil na 2:0 a jeho branka se nakonec ukázala býti vítězná.

 

Hra hostujících peček se naprosto rozpadla a nebyli schopni tlak domácího Brandýsa zastavit, což dokonale dokumentovaly další dva góly, tentokrát z kopačky Martina Kovaříka a Aleše Maršnera, který v prvním poločase neřekl své poslední slovo.

Hosté se po přestávce dočkali alespoň čestného úspěchu

 

Utkání sledovalo 170 fanoušků, kteří si během prvního poločasu přišli na své a ani po přestávce se nenudili, přestože brankových příležitostí ubylo. Není se třeba divit, Brandýs nad Labem se za stavu 4:0 nemusel vrhat bezhlavě do útoku.

 

Do druhého poločasu však vlétl Brandýs jako uragán a po necelých třech minutách od jeho výkopu se podruhé z gólu mohl radovat Aleš Maršner. Za stavu 5:0 domácí polevili v koncentraci, což je v 57. minutě stálo čisté konto, o které je připravil přesnou trefou Patrik Mejzr.

 

Brandýs nad Labem zvádl úvodní zápas nové sezóny na výbornou a v příštím kole se podruhé v řadě představí před domácími fanoušky, když na svém hřišti přivítá fotbalisty FK Pšovky Mělník, zatímco Červené Pečky doma vyzvou Horky nad Jizerou.



Ohlasy k zápasu


FK Brandýs nad Labem
Aleš Maršner - dvougólový střelec FK Brandýs nad Labem: „Jsem rád, že v tomhle úmorném počasí jsme dali rychle góly a víceméně jsme ten zápas rozhodli už na začátku. Pak už jsme to tak nějak dohrávali, zahráli jsme si fotbal a doufám, že jsme pobavili lidi. Doufám, že takových zápasů bude v sezóně co nejvíc!"

FK Červené Pečky
Miloš Malina - vedoucí týmu FK Červené Pečky: „V 35. minutě to bylo 4:0 a nebylo vlastně o co hrát. Takhle dobře hrát tým 
v I. A třídě jsem dlouho neviděl. Podle mě je to hlavní kandidát na postup. I jejich trenér mi přiznal, že jejich cílem je divize."



Sestavy


FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - J. Reichert [-] (61. L. Řapek [-] ) , M. Sunkovský [-] , J. Krajíček [-] , D. Rek [-] - A. Maršner [-] (79. J. Hořejš [-] ) , F. Braborec [-] (64. V. Bojkovič [-] ) , J. Stross [-] , J. Prokop [-] , M. Kubeš [-] (69. P. Kukal [-] ) - M. Kovařík [-] -

FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - M. Šourek [-] (36. O. Matoušek [-] ) , P. Mejzr [-] , J. Kulhánek [-] , M. Dudla [-] , J. Čejka [-] , F. Farkaš [-] (46. M. Hendrych [-] ) , M. Fuksa [-] , J. Radovnický [-] , L. Marek [-] , M. Rauch [-]

ŽK: 54. M. Kubeš - 54. M. Dudla .
Hráči zápasu: A. Maršner .
Místo: FK Brandýs n.L. Počet diváků: 170. Rozhodčí: Burian Michal - VOSOLSOBĚ Lukáš, VÁCHA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.