Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořejší rozhodl přestřelku ve Slaném


Branky


0

Dopolední zápasy 1. kola Sport Invest 1.A třídy skupiny B nabídli několik gólů a ani odpolední utkání nebyla o zajímavé situace a branky ochuzena. Dokonale to platí o střetnutí mezi Slaným a Libicemi nad Cidlinou, které rozhodl čtyři minuty před koncem střídající Jakub Hořejší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil mladým hráčům

Libice nad Cidlinou vstoupili do zápasu se dvěma mladými štírky na hrotu, kde operovali Jiří Lukavec a Tomáš Mihovský. Z dynamické dvojice útočníků dal o sobě vědět již ve čtrnácté minutě o rok mladší Tomáš Mihovský, který poslal hosty z Libice rychle do vedení.

 

Úvod zápasu patřil mladým hráčům, když po čtvrthodině hry vyrovnal na 1:1 Michal Nykl. Radost z vedoucího gólu Libice nad Cidlinou rychle opadla a oba týmy začínaly v uvozovkách od nuly. Zbytek prvního poločasu ještě nabídl několik náznaků šancí ani jeden z dvojice brankářů Miloslav Jochman a David Václavík už ve zbytku prvního poločasu míč za svá záda nepustil.

Po přestávce byl k vidění neuvěřitelný obrat

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácím hráčům, kteří v rozmezí pouhých čtyř minut vstřelili dva góly a dokonali fantastický obrat. V devětapadesáté minutě poslal Slaný do vedení přesnou trefou Filip Hansl, další mladý hráč, na jehož gól vzápětí navázal zkušený Libor Volf.

 

Mohlo by se zdát, že dva slepené góly Libice nad Cidlinou položí, jenže opak byl pravdou. Svěřenci trenéra Vladímira Malinovského nesložili zbraně a vrhli se s chutí do útočení. Hosté byli za svou snahu odměněni v 73. minutě, kdy se prosadil Václav Sosnovský.

 

Závěr zápasu patřil střídajícím hráčům. Obránce David Havierník krátce po přestávce nahradil útočníka Jiřího Lukavce, a přestože nemá v popisu práce střílet góly, šest minut před koncem dokázal vyrovnat na 3:3 a na lavičce hostů propukla obrovská radost.

 

Jakub Hořejší přišel na hřiště jako střídající hráč, když v 78. minutě nahradil střelce úvodního gólu Michala Nykla, a po necelých osmi minutách pobytu na hřišti rozhodl zápas. Jakub Hořejší v 86. minutě uštědřil hostům těžkou ránu a vystřelil Slanému těsné vítězství 4:3.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Martin Nový - trenér SK Slaný: „Zápas naplnil má očekávání, že soupeř, ač postupující z nižší soutěže, bude těžký. Mají spoustu technických hráčů hýřících dobrým pohybem. V určitých fázích utkání byli lepší, my jsme si však vypracovali více brankových příležitostí, ale v zakončení jsme postrádali potřebný klid. Zápas jsme si tím zkomplikovali a na konci jsme měli štěstí, když jsme po vyrovnání soupeře na 3:3 ještě vstřelili jednu a nakonec rozhodující branku.“




Sestavy


SK Slaný
M. Jochman [-] - M. Nykl [-] (78. J. Hořejší [-] ) , F. Hansl [-] (86. P. Matoušek [-] ) , L. Stožický [-] (62. M. Žahour [-] ) , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , M. Rada [-] , L. Volf [-] , P. Klusáček [-] , J. Kubaška [-] , P. Čablík [-]

TJ Libice nad Cidlinou
D. Václavík [-] - J. Kalina [-] , T. Jandzík [-] , M. Kutil [-] , R. Tafel [-] - V. Sosnovský [-] , D. Hubáček [-] , M. Brabec [-] , P. Lambert [-] - T. Mihovský [-] , J. Lukavec [-] (53. D. Havierník [-] )

ŽK: 88. M. Jochman - 52. T. Mihovský , 58. D. Hubáček .
Hráči zápasu: M. Nykl .
Místo: Hřiště - Sportovní klub Slaný. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hůla Petr - DIVILEK Peter, RYLICH Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.